BEBICA VISI NA OGRADI  Nakon Miljaninog priznanja da voli Zolu, Macanović pokušao da pobegne iz rijalitija (FOTO)
PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Nenad Macanović Bebica uskoro će postati rekorder u broju neuspelih „bekstava“ iz Zadruge. Naime, svaki put kada mu nešto nije po volji Bebica visi sa ograde, ili se penje po krovovima kako bi napustio imanje, a to se dešava često s obzirom da ga trudna devojka ponižava zbog drugog muškarca. 

Naime, Miljana Kulić je sada odlučila da konačno progovori o svojim emocijama prema Lazaru Čoliću Zoli, a kada je čuo da njegova draga voli drugog, Bebica je otišao pravac u ekonomsko dvorište gde se peo po kavezu, vratima i ogradi imanja.

- Ja sam Bebici iskreno rekla da volim Zolu, rekla sam mu i da ovde neću da budem sa njim.Rekla sam mu čak i da mi ne prilazi, a on me onda pita za razgovor. Neću da se bavim time, zna on sve. Sve dok bude patetisao i plakao, meni to nije zanimljivo. Ja sa nekim da budem iz sašaljenja, ne pada mi na pamet. Vidi njegova porodica kako stavri stoje. Ja sve mislim da je dobar, hoću da gledam sebe, hoću da se ponašam kako treba. Ne planiram da spavam u emisijama i da spavam. Uvek mi je na umu ono što mi Zola govori. Bitno je da dam sve od sebe za Zolu. Lagala sam zbog moje porodice, u lažima su kratke noge, sada priznajem : „ Volim Zolu!“.  Neću više nikada biti sa Bebicom! On ne viđa decu, to je jedan od razloga. Gadi mi se kada me dodirne Bebica i kada plače i sve, sve mi se gadi. On je manipulato - rekla je Miljana, i time izazvala novo neuspelo bekstvo Macanovića.

ŠTA ĆE MI MOMAK KOJEG NE MOGU DA ODVEDEM KOD OCA? Dalila promenila ploču, uvidela Filipove mane

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Dragan Niš

06.05.2022 11:28

Izašao je već koliko puta van imanja pa što ga nisu pustili i diskvalifikovali?' Kako je Janjuš izašao posle prvog pokušaja? Nego treba im zbog ove lude Miljane ,a ni on izgleda nije baš čitav,da se vrti neka priča do kraja!!