ŠTA ĆE MI MOMAK KOJEG NE MOGU DA ODVEDEM KOD OCA? Dalila promenila ploču, uvidela Filipove mane
PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Dalila Dragojević mesecima unazad pravila je skandale pa je tako prevarila, a potom i ostavila muža, tukla ga, psovala i vređala, imala se*sualne odnose sa švalerom ispred muža, razvela se u rijalitiju, posvađala sa mnogim prijateljima, govorila gnusne uvrede, pomirila sa bivšim mužem, ponovo ga ostavila zbog istog ljubavnika, da bi na kraju čoveka zbog kog se razvela ostavila zbog dečka koji joj se svideo. 

Elem, iako zvuči neverovatno, kontroverzna zadrugarka sada se setila svog oca, Husa Mujića, i istakla kako njoj veza sa Filipom Carem ne treba, jer to njen tata ne bi odobrio.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Ako iko nema problem da kaže neke stvari, to sam ja. Ali ne volim kad me tako pritiskaju. Ja treba da raščistim neke stvari, da saberem utiske - pričala je Dalila Marijani Zonjić.

 -Slaba si na Filipa, ali si se ohladila - prokomentarisala je Marijana.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

 -Da. Sve mi je nekako ogorčeno, a nisam neko ko ostaje u odnosu po cenu nečega. Evo, njega čim lupe po kompleksima, on odmah skače i vređa... Sve i da ostanem sa njim, kada izađem i vidim klip gde me je pljunuo, da li bih ostala sa njim? Kad bih videla taj klip ili klip gde mi psuje roditelje, odmah bih ga ostavila. Ovde je drugačije. Ako svog momka ne mogu da odvedem kod oca, da sednu, okrenu jagnje, šta će mi onda to? - rekla je Dalila, očigledno zaboravljajući da je u tom odnosu ostajala i nakon što joj je otac rekao da mu je zbog nje narušeno zdravstveno stanje. 

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Ljuba mi je kroz par rečenica objasnila, rekla mi je da sam dopustila da se drugi sprdaju sa mnom, umesto ja sa njima. Ja sam nasmejana kad sam sama, čim uđem u vezu, odmah negativa, šta će mi to? Treba da vidim da li ću nastaviti druženje sa Anđelom... Tu ne može ništa loše da se desi... A Filip sigurno misli da ga ja testiram... - dodala je Dragojevićka.

OVO JE NJENA RIJALITI IGRA Nakon raskida Car progovorio o Dalili, pa otkrio njenu taktiku

BONUS VIDEO:

Komentari (4)

Loading
Rosa

06.05.2022 08:25

Kako je Dejanovim roditeljima bilo kada 5 godine nisu mogli da okrenu prase na razanj.Idi begaj daleko ti lepa kuca.

Visnja

06.05.2022 11:25

Tebi se menja partner! Da si bila pametna uvidela bi ti to na vreme a ne da se brukas za medalju.

elena

06.05.2022 12:06

ljiga yna sta se sve napolju desava i sad bi kao fol sama i sa andjelom tebe ne opra ni jadransko more