OVO JE NJENA RIJALITI IGRA Nakon raskida Car progovorio o Dalili, pa otkrio njenu taktiku
PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Dalila Dragojević i Filip Car mirili su se i raskidali nebrojeno puta, a sada je Filip odlučio da progovori o njihovom poslednjem pokušaju da svoju vezu održe normalnom. 

Naime, Dalila je prethodnih dana ponovila scenario iz septembra, kada je udata flertovala sa Filipom, dok je Dejana lagala, a sada je Car otkrio da je to deo njene rijaliti taktike. On je sa Lazarom Čolićem Zolom i Miljanom Kulić razgovarao o Dalilinim simpatijama prema Anđelu Ranković. 

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Ti si se sa njom pomirio iz inata?- upitala je Miljana.

- Nisam baš, ali mi je malo proradio kompleks. Nikada joj nisam verovao, uvek mi je bila sumnjiva ali sam napravio toliko sr*anja. Mislio sam da želi da joj se vratim, da vapi za mnom - rekao je Car.

-Ona ne zna da definiše odnos sa Anđelo, hajde molim te - rekao je Zola.

- Ona Ili igra neku igru ili je stvarno.. Ona i ja se trebamo rešiti jedan drugog i to je to. Samo napetost, gnev i bes. Ja sam uvek govorio da mi ne patetiše. Zavolela je ona mene, ona se i sada ne može odupreti - rekao je Car, a kasnije je dodao:

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

 

-Svašta se ovih dana dešavalo, ali ono što smo se složili, nismo jedno za drugo. Može biti emocija, strast, nismo neko ko može ostvariti neke stvari. Ja sam uvek govorio patetika kod Dalile i moje loše ponašanje... Ona će, kao i svaka, otići kada joj neko pruži pažnju. Bolje da svako krene svojim putem. 

RASKINULI DALILA I CAR Sad je definitivno, Filip joj sa knedlom u grlu poručio jednu stvar, Dragojevićka donela konačnu odluku

 

Komentari (0)

Loading