MARIJA KULIĆ STIŽE U ZADRUGU! Miljanina trudnoća promenila tok rijalitija, Bebica slučajno otkrio sve detalje i javno obelodanio datum njenog dolaska (VIDEO)
PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Vest da je Miljana Kulić trudna po četvrti put sve je šokirala, a sada su otkriveni i potpuno novi detalji.

Naime, Miljana je u rehabu razgovarala sa Bebicom i Mikijem i tom prilikom otkrila da je definitivno trudna jer joj kasni i radila je test, a na Mikijevo pitanje jel sigurna u sve to, Kulićeva je izjavila da joj je krivo što nije ugradila spiralu.

Miki je u jednom trenutku takođe pitao par šta će raditi po pitanju trudnoće, a Bebica se ubacio i šokirao odgovorom spomenuvši Miljaninu majku Mariju.

- Devetog dolazi Marija, pa ćemo devetog da vidimo šta i kako - rekao je Nenad, a na Mikijevo pitanje gde dolazi odgovorili su da će verovatno doći u rijaliti, a možda će ih sačekati i kod lekara dok Kulićeva obavlja sve potrebne preglede.

Nije poznato koliko će se Marija zadržati, a verujemo da će ovo promeniti i tok rijalitija, jer ako je Miljana zaista u drugom stanju, Marija će verovatno i da joj se pridruži u rijalitiju.

Podsetimo, Kulićeva je u par navrata istakla kako je prolazila kroz tri kiretaže zbog toga što ona i Zola nisu vodili računa, a verujemo i da njenim roditeljima nije bilo lako da javno slušaju sve to.

MAJA MARINKOVIĆ RASKRINKANA Otkriveno ko je uložio ogromnu svotu nova u njene brojne operacije, zavrteće vam se od cifre

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Ivana

02.05.2022 09:33

Koji bre rijaliti za Mariju??Dolazi kao podrska cerki jer verovatno ima tog dana kontrolu kod ortopeda i moze da obavi abirtus pa da joj Marija bude tu pored cerke!!