ON JE MONSTRUM Zola utučen zbog Miljanine trudnoće, ne može da se pomiri sa činjenicom da će roditi Nenadu dete
PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Sledeće pitanje u emisiji "Pitanja novinara" je bilo za Lazara Čolića Zolu

- Kako ti komentarišeš Miljaninu trudnoću, kako to sve izgleda iz tvog ugla? - pitala je Milica.

- Malo je nezgodno i nezavidno da ja komentarišem. Mislim da nije moje da pričam o tim stvarima, ona je odabrala neke stvari u svom životu. Kada bih progovorio možda bih uticao na nju zato i mislim da je najbolje da ćutim. Ovo je njen život i treba ona da donosi odluke, ako je svesna svega. Ako ima emocije prema meni, sigurno bih nekako uticao na nju, zato mislim da je najbolje da se povučem - odgovorio je Zola.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Ja sam u svojoj glavi neke stvari rešio, mozak mi govori da treba da se sklonim. Ne razmišljam više o prošlosti, svakako je sve i prošlo... Sada, kada je ona u ovoj situaciji, ne bih previše zalazio u te teme... Ipak je ona trudna sa drugim muškarcem, ne ide da ja pričam o emocijama... Previše je bolesno da bih ja to pravio još bolesnijim - nastavio je Čolić.

- Da li misliš da je ovo sebično i nepromišljeno sa njegove strane? - pitala je Milica.

- Ne znam šta su oni pričali kod kuće, znam samo šta smo mi pričali kada smo bili u najvećoj ljubavi. Nama kada se to desilo, pritisak njenih roditelja je učinio svoje i desilo se šta se desilo. Svi znaju da ja nisam bio za to... Ako nisu ovo planirali onda ovo nije u redu, ali ne bih davao etikete... - naveo je Zola.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Koji je interes imao Bebica, ako je znao da trudnoća nije pametna odluka zbog njenog zdravstvenog stanja? - nastavila je Krasićeva.

- Ne mogu da grešim dušu i da tvrdim da on ima neki interes. To bi mi bilo previše monstuozno, ali ako je on bio upućen u sve to, onda to nije normalno. Kada sam čuo za to, nasmejao sam se, bio sam posle u šoku. Ne znam... Zbunjen sam, ipak sam ja sa njom bio tri godine, čudan je osećaj - rekao je Lazar.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Misliš li da je ovo vrhunac njihove ljubavi? - pitala je Milica.

- Beba treba da bude vrhunac jedne ljubavi, ako je to za njega vrhunac ljubavi, onda je to u redu. Situacija nije naivna, mislim da je najbolje da se čuje sa svojom majkom. Ako je on spreman na to da ovo napravi da bi 'vezao Miljanu' za sebe, onda je on za mene monstrum - odgovorio je Zola.

Za vreme kratkih reklama Lazar Čolić Zola i Marko Osmakčić su se osamili ispred apartmana i počeli priču o trudnoći Miljane Kulić.

DALILA SA DVOJICOM Nije mogla da se opredeli kod koga će pre, išla od jednog do drugog (VIDEO)

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading