DEJAN UPAO U STUDIO, PA NAPRAVIO HAOS Dalila se pronašla u rečima bivšeg muža, a evo šta je Car pokušao da sazna
PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Dejan Dragojević je upao u studio emisije radio "Amnezija", kako bi prokomentarisao prethodno izlaganje Filipa CaraDalile Dragojević i Anđela Rankovića, koji su i njega umešali u priču.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Spomenut sa, ovako, muvu kad zatvoriš u čašu, ne znaju da se kreću. Neću muve komentarisati. Mnogi su ušli na ova vrata, ne znaju da izađu, udaraju se, sudaraju, mali je prostor, mene neka niko ne tumači. Muve u čaši ne komentarišem. Muva u čaši ne zna da se kreće - rekao je Dejan.

- Na koga se tačno misli to? - pitao je Car.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Zadruga je čaša, muve su same sebe zatvorile. Ako treba da komentarišem muve, ja ću - dodao je Dragojević.

- Sad bih upala u studio i rekla: "Zzz" - rekla je Dalila Anđelu na vratima Bele kuće.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Kad bude kraj rijalitija, videće se sve kako treba. Mislim da su gledaoci pogrešili kad su navodili dostojanstvene, određena mesta nisu bila kako treba, jer se rade neke stvari radi opstanka - dodao je Dejan.

OČI U OČI Anđelo i Car prvi put progovorili o Rankovićevom muvanju sa Dalilom, Dragojevićka upala u studio

Komentari (3)

Loading
Zlata

27.04.2022 18:32

Glavna umišljena zvezda rijalitija Dalila,umišljena lepotica,glavna zavodnica stvarno se ubedila da bi svet propao bez nje.Dalila,da li imaš ogledalo,ako si zaboravila kako si bila ružna ,pogledaj se dobro,i videceš nešto sto lići na žensko a daleko čak i ispod proseka.Užasna žena

Ђура

27.04.2022 20:40

Шта тражи овај прождрљиви муџахедин ?.

Cica

11.05.2022 19:12

Ne treba se čuditi Falilo,ona je to. Za nju je brak bioicenje,.u.stvari o nije radila je šta je htela a takvu je znamo iz prethodnih rijalitija. Inače prati noge i sudoperi govori o kulturi higijene