OČI U OČI Anđelo i Car prvi put progovorili o Rankovićevom muvanju sa Dalilom, Dragojevićka upala u studio
PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Anđelo Ranković bio je naredni gost voditelja Filipa Cara i Nenada Aleksića Ša u emisiji radio "Amnezija".

Pre toga se Dino Dizdarević zahvalio svima koji su bili uz njega posle smrti njegovog oca, pa naručio od porodice stvari za Bajram.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Apolone sa Zvezdare, nekako si mi čudan kad si ovako solo. Preuzeću ja, zbog kolege - rekao je Ša.

- Da ne ispadne da ja prozivam - dodao je Car.

- Potegla se ta tema kroz kuću, sve češće i češće se polemiše o tvom odnosu sa Dalilom. Da li je došlo do nekih varnica? - rekao je reper.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Znaš kako, i ona dok je bila tu, sa Filipom, nismo imali nikakvu komunikaciju. Naš odnos je započeo preko tih nekih peckalica za vreme raspodele budžeta, imali smo neke razgovore, ja sam joj pričao šta može da očekuje kad izađe odavde. Tako je bilo. Da ima tu neke energije, ima. Drugačija je energija nego što je ranije bila, sasluša me, nasmeje se... Da li moje druženje sa njom utiče da bude veselija, verujem da da. Ali prerano je da bilo šta kažem. Sve što mogu da kažem je da neka teče ovako dalje odnos, pa ćemo da vidimo šta će da bude dalje - odgovorio je Anđelo.

- Kad sam ja ušao u "Zadrugu", pričalo se da ste vi imali petočasovni razgovor, a tad je Car zamerio Dalili taj razgovor - dodao je Ša.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Jer je ona meni tad zamerala neke devojke, ja sam rekao da i ja njoj mogu da zamerim taj razgovor, tad nismo bili u vezi. Ali ja znam kakvu Dalila može da ima energiju, tako sam se zaljubio u nju. Juče sam video jednu situaciju, ona je malo raširila horizonte, opustila, desilo joj se što i meni, da joj se svideo neko drugi posle raskida - istakao je Car.

- Prerano je da se govori o tome da ste vas dvoje završili. Ja ne mislim da ćete se pomiriti, ali ne možemo ni da budemo sigurni u to. Mislim da je baš prerano da o našem pričamo, da je vreme da razmišljamo o tome. Nisu tu čiste stvari između Filipa i Dalile - rekao je Anđelo.

Dalila je odlučila da upadne u studio.

SLOMILA SE Miljana brziznula u palč, Bebica pokušao da je uteši

Komentari (0)

Loading