BUKTI RAT BIVŠIH PRIJATELJA Dejan i Đedović raskrinkavaju jedan drugog, umešale se Aleks i Dalila
Printscreen

U toku je emisija "Pretres nedelje" koju vodi voditelj Milan Milošević. Pre pretresa, zadrugari će porkomentarisati današnju podelu budžeta Anđela Rankovića. Milan je reč dao Dejanu Dragojeviću:

- Večeras pretres, cele teme ćemo da pretresemo. Večer neće biti pretres nego zemljotres! Samo da se podestimo da je Anđelo danas treći put delio budžete. podelio je budžete, nit smrdi, nit miriše. Opet udara na iste ljude, trećaq nedelja, nikome ništa nije rekao. Toliko stavri se promenilo ovde, da nije mogao tako da podeli budžet. Ovde se sve već zna, neke stvari izlaze na videlo. Ajde da krenemo prestres, posle podele budžeta, slušali smo Dejana koji je jako nezadovoljan podelom, napao je Đedovića i Farna. Hajde sve to reci u oći sada - rekao je Milan Milan Milović i podigao Dejana Dragojevića.

Printscreen

 

- Ja sam govorio danas u raspravi. Ja nisam hteo da budem u tom bdruštvu gde Đedović priča sam četiri sata. Danas sam se raspravljao sa Franom, Marko se ubacio. On ima mišljenje koje je loše o svima, pa se druži - govorio je Dejan.

- Ja tebi nikada nisam rekao da si mi kao porodica - rekao je Đedović.

- Rekao si da ja spajam neprijatelje i spajam nespojivo. Ja nikada ništa nisam komentarisao, on je rekao da će da raznese Dalilu. Da bi oni šetali zajedno danas. Sada sam seo da ispušim cigaretu, neću da je izbegavam, imam pravo da sedim gde ja hoću. Ušli ste u rasdpravu sa mnom, ali ne može, naravno. Rekao sam mu što ima potrebu da brani Frana. Ja sam onda rekao šta on ima da brani Frana - rekao je Dejan.

Printscreen

 

- Aleksandra je meni rekla da si posmatrao Dalilu - rekao je Đedović.

- Kada je bio petak, on je stavljao pciu i pogledao je. U mojoj glaviu su bile teorije - rekla je Aleks.

- Ja sam ušao u pušionicu ona da mi je Aleksandra rekla da joj je žao i onda sam ja rekao da se ne miri iz žaljenja. Ako ga voliš, idi, miri se. Ako ga žališ, ona nemoj da se miriš. Dejan je danas provukao meni stvari koje je Anđeli radio. Kroz priču o Franu, udario je na stvari koje je Anđeli udario. Dejan i dačje prevće mrtve ljude. To su te stvri koji Dejan radi. Dejanu mrtvi nisu sveti. Dejana je povredila gospođa - rekao je Đedović.

Printscreen

 

- Polako, ovo što se desilo na Zadrugovizi, ja ću da sklopim priču i zato što je počela da glumi žrtvu. Ti si rekao to, Aleks je vila pored. Ne sme da kaže Dalili nešto - rekao je Dejan.

- On meni nije bio neprijatelj - dodaje Dalila.

- Danas sam saznao da je Anđelo rekao da mu je Todora najveća ljubav koja mu se desila. Marko je raskrinkao njegov odnos i sada su prijatelji. Marko se uvredio kada je Anđelo počeo sam da šeta sa Sandrom Rešić. Car je stajao ovde i rekao je da nema ništa od hrane ni od pića. Fran i Đedović sve sklonili. - rekao je Dejan.

Printscreen

 

- Nije tako da on mene maltretira, to je glupost - dodaje Aleks.

- Fran, kada mi je bio rođendan, nije hteo da otvara čestitke jer mu Đedović zamerio sve - rekao je Dejan.

- Ti si pljuao brata i roditelje - rekao je Đedović.

JANJUŠU ŽENE NUDE 1.000 EVRA ZA SE*S Bivši zadrugar uputio molbu svim ženama, ne može da se otarasi nežnijeg pola

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading