JANJUŠU ŽENE NUDE 1.000 EVRA ZA SE*S Bivši zadrugar uputio molbu svim ženama, ne može da se otarasi nežnijeg pola
PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Višegodišnje učešće Marka Janjuševića Janjuša u rijaliti šou-programu Zadruga obeležio je njegov razvod, strasne ljubavi s atraktivnim devojkama, diskvalifikacije i samoinicijativna napuštanja imaginarijuma.

Kontroverzni košarkaš nije dočekao ni kraj ove, pete sezone i, iako je ponovo ostao bez honorara, izvor blizak Janjuševiću otkriva za Rijaliti plus da su ga ovog puta u spoljnom svetu dočekali predlozi i ponude koje su začudile i njega samog.

JANJUŠU ŽENE NUDE 1.000 EVRA ZA SE*S Bivši zadrugar uputio molbu svim ženama, ne može da se otarasi nežnijeg pola

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

 

- Janjuš ovaj put sve svoje slobodno vreme poklanja ćerki Kruni i ne mari mnogo za svoj emotivni život jer svi znamo šta su mu u Zadruzi priređivale žene i koliko su ga živaca koštale - počinje izvor, i dodaje:

 Uprkos tome, na društvenim mrežama Marko ne može da se odbrani od nasrtljivih i napaljenih žena koje ne biraju sredstva da dođu do njega, s njime provedu neko vreme i imaju seksualni odnos.

Izvor navodi da je i samom Janjuševiću u početku sve ovo bilo smešno, ali poslednjih dana vrag je odneo šalu.

- Janjuš ne doživljava sebe kao dobrog frajera. Žene je uvek osvajao humorom pa ni njemu sada nije jasno šta se dešava. Mislio je u početku da ga neko zeza sa lažnih profila, ali sada je i sam shvatio da je količina poruka u kojima mu žene nude seks tolika da nema šanse da neko kreira toliko lažnih profila da bi ga zezao.

Da stvar bude ozbiljnija, veliki broj poruka pored seksi fotografija čine i otvorene ponude za odnos koji bi košarkašu bio plaćen.

- Marka opsedaju žene različitih životnih dobi i pored porno-fotografija na kojima se sve vidi, nude mu i lovu da provedu noć sa njim. Spremne su da izdvoje i do 1.000 evra samo da imaju intimni odnos. Ponude koje uključuju novac uglavnom dolaze od vremešnih gospođa iz dijaspore koje su oduševljene njegovim fizičkim atributima, a mnoge u porukama naglašavaju da su na televiziji videle kako radi one stvari - priča izvor za Rijaliti plus.

Da ne može da se odbrani od žena koje su poludele za njim, Janjušević je priznao na svom Instagramu kada mu je očigledno dozlogrdilo da prima i čita perverzne poruke pa je napisao:

- Zamolio bih vas da mi ne šaljete sise i pi*ku koju trljate tim porculanskim noktima i brilijantima na njima. Ne znam da li kapirate da me vaše pi*ke ne interesuju - bio je prost zadrugar verovatno vođen principom da nevaspitanima treba odgovoriti bez dlake na jeziku.

JANJUŠU ŽENE NUDE 1.000 EVRA ZA SE*S Bivši zadrugar uputio molbu svim ženama, ne može da se otarasi nežnijeg pola

Foto: Printscreen

 

Zadrugara na Instagramu, gde se zove „mali_janjuš“, prati više od 130.000 ljudi, uglavnom žena. Izvor navodi da nežniji pol Janjušu najviše šalje poruke sa seksualnom konotacijom. Ispituju ga šta najviše voli u seksu i predlažu mu svoje fetiše i omiljene intimne igrice.    

KULIĆI SA UNUKOM NA POSEBNOM MESTU Marija i Siniša čine sve za radost malog Željka, evo gde su ga odveli (FOTO)

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Saska

26.04.2022 08:51

Joj gde da udarim glavom ne znam gde je najtvrdje.