ŠOKANTNO PRIZNANJE Ša otkrio da li još uvek oseća nešto prema Tari, ali i šta ga najviše muči
Printscreen

Mensur Ajdarpašić je postavio pitanje za Nenada Aleksića Ša u Igri istine.

- Objasni otkud Tara? Šta ste vi? - upitao je Mensur Ša:

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Od poziva mu nije dobro. Očekivao sam brata i sestru a pojavila se ona. Poremetilo me je sve, smatrao sam da sam ja možda kriv za njenu diskvalifikaciju - rekao je Ša.

- Ona se sprdala, one nas je*u u mozak - rekoa je Car.

- Ne znate vi kako je meni, ne znate kako je meni u mojoj koži. Osećam se loše jako. Meni je krivo zbog svega, imam potrebu da joj se izvinim za neke stvari, ne kapiram ni pozvi, a ona me je vratila na fabričko. Ja sam siguran da sne želim da se vratim u taj ondos, i sjeban sam sada - rekao je Ša.

- Prelaziš joj preko svih stvari, ali onda ispada da jedan kvalitetan momak ispada budala. Ja se plašim da će ti se desiti ono što se desilo prošle godine - rekao je Car.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Ja se možda grešim o nju da je ona htela da ga premeti. Njemu treba određeni period sada da se oporavi, i kad bude izašao, ona će ga poremetiti - rekao je Car.

- Ja kapiram da si ti zbuljnen jer se vidi da niste definisali vaš odnos - rekao je Anđelo.

- Ona mene resetuje, i onda shvatim šta sam sve doživeo od nje. Kada se Mina pojavila taj trenutak, vratio se fleš prema njoj,a ostao si u odnosu sa devojkom koju voliš - rekao je Ša.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Ja ne želim da budem sa njom u odnosu, želim nov odnos, poremeti me je poziv, ali ne želim da budem sa njom - dodao je Ša.

- Tebi treba neko koga poštuješ da ti otvori oči od svega - rekao je Car.

IZGLEDALO JE KAO NISKOBUDŽETNI PO*NIĆ Dalila otkrila šta misli o vreloj akciji Cara i Sanje, pa priznala da li bi se pomirila sa njim

Komentari (0)

Loading