IZGLEDALO JE KAO NISKOBUDŽETNI PO*NIĆ Dalila otkrila šta misli o vreloj akciji Cara i Sanje, pa priznala da li bi se pomirila sa njim
PrintScreen YouTube/Zadruga Official

U toku "Igra istine", Jovana Tomić Matora postavila je pitanje Dalili Dragojević koju je pitala kako gleda na vrelu akciju Filipa Cara i Sanje Grujić.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Izgledalo je kao nisko budžetni p*rnić. Ta tema me više ne interesuje, mislim da se sada najbolje osećam. Danas sam počela i trening, sa dosta ljudi sam prekinula kontakt zbog Filipa. Nemam više potrebu da se vratim u taj odnos. Imam i averziju sada kako sam mogla da prelaziim preko nekih stvari. Nismo kompatibilni, traje dva dana mir, a onda se posvađamo. Mnogo sam se isponižavala, to je surova realnost. Koliko god bili teško smatram da će vremenom sve da ispari i prođe. Nakon emisije normalno i zaspim i probudim se, ne želim više rasprave sa njim, pustiću ga neka radi šta hoće, neću da ga prozivam, neka radi šta hoće - pričala je Dalila.

- Imam pitanje za Anđelu, evo da ispričaš o pozivu - rekla je Dalila.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Da, ja moram da se zahvalim, jako mi je značilo. Rekla mi je iskreno da su ponosni na mene, da ne više ne svađam i obećala sam sebi da više neću da se svađam. Znam da je porodica ponosna na mene, najbitnije mi je da je posao u redu, i da su zdravi... Ja nisam verovala, ali hvala stvarno - pričala je Anđela.

- Naredno pitanje za, Milicu. Kako se ti sada osećaš s obzirom na sve ovo šti si čula? - pitala je Anđela.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Osećam se loše, neprijatno mi je zbog njega. Bilo bi mi lakše da ostanem u odnosu, ali i da raskinemo. Osećam se neprijtno, nemam ni odgovor. Što se tiče dalje odnosa, ako se nastavi kao što je bio par dana već, ja ću da izađem iz odnosa, zbog njgea, a n znam tebe - pričala je Milica.

MENSUR POBESNEO KAO NIKADA DO SADA Milica Veselinović otkrila detalje iz svoje prošlosti od kojih je Ajdarpašić zanemeo

Komentari (5)

Loading
Cile

23.04.2022 12:12

Nisko budzetni pornić ako to kaže nisko budzetna profuknjača onda je tako

mm

23.04.2022 13:53

ko ovo kaye kuravea iy sepka ima ona puno niskobudyetnih pornica njen bivsi to yna

Zlata

23.04.2022 14:06

To rece Dalila koja je pored muža skakala po ljubavnikovim intimnim delovima Sanja,razvali razvratnicu ,sva se osušila samo joj jezik radi.Odvratna je

Vesna

23.04.2022 15:25

Sanjin snimak suptilan u odnosu na njen razvratni za povracanje.

Nadica

24.04.2022 22:23

Jel se to ova iz supka hvali sobom ili pokušava da ponizi ovu iz Mitrovice. A i ona , kad je do sada bila mirna i nisakim nije bila, nije trebalo ni sada na kraju da se smuva sa ovim debelim OLOSEM. Bas se sama ukanalila, ali ova iz supka bolje da zaveže ta zla usta i pokrije se usima. Jahačica sa kaubojskim šeširom!