OPTUŽENA DA KORISTI PORODIČNU TRAGEDIJU Anđela završila uplakana, a onda se oglasila ona
Printscreen

Gledaoce "Zadruge" duboko je potresla bolna ispovest Anđele Đuričić, koja je obelodanila detalje porodične tragedije u kojoj je izgubila rođenog brata. Svi zadrugari su je podržali zbog načina na koji je uspela da se izdigne posle teškog gubitka i ostane uz svoju porodicu, a ubrzo su usledile žestoke optužbe Marka Osmakčića da svoju "tužnu priču i sentiše koristi zarad rijalitija i boljeg plasmana", zbog čega je naišao na brojne osude, kako zadrugara, tako i gledalaca.

OPTUŽENA DA KORISTI PORODIČNU TRAGEDIJU Anđela završila uplakana, a onda se oglasila ona

Foto: Printscreen/instagram

 

Anđela je zbog Osmakčićevih reči završila u suzama, a ovim povodom oglasila se bivša učesnica Ermina Pašović.

- Što se tiče Marka i Anđele, oboje su mi dragi, prezanimljivi i top za rijaliti - istakla je ona na početku, a potom priznala svoje mišljenje o situaciji o kojoj ne prestaju da bruje zadrugari.

- U jednu ruku, razumem Marka što tako priča i misli, ima puno pravo, kad vidimo kroz rijaliti te patetike, tužne priče, šta je sve prolazilo... Kome više verovati, kome ne? Ipak, što se tiče Anđele... Ona je meni top, jer nikada nije potencirala svoju tužnu priču! Nikada nije pričala okolo, nego Mića, jer je Mića jedini znao i uvek se vadio na to:"Znam ja šta je ta devojka proživela". Anđela nikada nije potencirala, nikada to nije iznosila i zato je podržavam, gotivim i cenim, navijam za nju. Imala je na čemu da potencira, a nije to uradila - istakla je Ermina, koja je potom dodala:

OPTUŽENA DA KORISTI PORODIČNU TRAGEDIJU Anđela završila uplakana, a onda se oglasila ona

Printscreen

 

- Kako su zadrugari ulazili, tako su informacije unešene, tako su i znali, a sada su je uzeli u mašinu "kako devojka koristi...". Devojka ne koristi ništa, devojci se dogodila tragedija i odvratno je kada joj bilo ko kaže nešto na osnovu te priče. Što se Marka tiče, izvinite molim vas, kada čujemo šta sve Viktoriji govori, mene ništa ne iznenađuje, ništa me ne potresa niti me išta čudi.

MARIJA KULIĆ ULAZI U ZADRUGU? Spremna na sve da bi pomogla Miljanu, a evo i šta je rekla za Bebicu

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading