TUČA NENADA SA OBEZBEĐENJEM Miljanin dečko pravi haos na imanju, pojavio se snimak brutalnog sukoba (VIDEO)
Printscreen

Nenad Macanović je u više navrata i to u toku samo jednog dana pokušao da pobegne iz Zadruge, ali ono što se sinoć desilo, smatraju mnogi, prevršilo je svaku meru.

Naime, Macanović je u jeku sopstvenog nervnog rastrojstva došao do kapije, video da je otključana i pokušao da izleti sa imanja po ko zna koji put.

Obezbeđenje je doletelo da ga spreči da to uradi budući da im je to i posao, da vode brigu o učesnicima kao što to obično i rade, ali je Nenadovo ponašanje prema njima zgrozilo sve.

Zadrugar je počeo da ih gura i pravi haos dok su oni pokušavali da ga smire, a snimak njihovog komešanja završio je na mrežama.

Podsetimo, Nenad nakon ulaska u rijaliti ne može da dođe sebi, a sve je kulminiralo kada je u javnosti isplivalo da nije baš onaj za koga se predstavlj, što je i Miljanu dovelo do ludila.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Goca

15.04.2022 08:05

Da ima grama mozga nebi ni ulazio sa ovom bolesnicom a koliko vidim on je veci odron od nje

Dragan Niš

15.04.2022 08:18

Ovo je nasilje nad učesnikom.Ako je već jednom bežao valjda su trebali tada da predoče koje su posledice i da sledeći put ide napolje.I nemaju nikakva preva,jer ovo nije kazneno popravna ustanova,da nekoga drže zarad gledanosti u prostoru u kome ne želi da bude.Onda ne bi bilo ovakvih psihičkih slomova.Uostalom i to rade selektivno,Janjuš recimo nije zaustavljen i vraćen!!

Mimi

15.04.2022 10:34

@Dragan Niš - Janjusu je istekao ugovor, verovatno je imao 6+ meseci pa je on "kao"pobegao, da bi imali preglede na yt. Cudno, svi koji pobegnu i ne vrate ih, to bude pocetkom meseca. Kako to da zbog sukoba sa obezbedjenjem Mihic bude izbacen a "bebica" ne?