DOBILA INFORMACIJU IZ SPOLJNOG SVETA Otkriveno zbog čega je Anđela šutnula Dalilu i momentalno prekinula prijateljstvo sa njom!
Printscreen

Nakon što je Anđela Đuričić odlučila da prekine prijateljstvo sa Dalilom i potpuno se distancira od nje nastao je opšti haos, a naročito kada je ta informacija došla i do Dalile Mujić.

Naime, ona su se sukobile za Crnim stolom i rekle jedna drugoj sve u lice i sve ono što su prećutkivale do sada, a Dalila je javno izgovorila i razloge prekida prijateljstva.

Mujićeva je optužila Anđelu da je prekinula odnose sa njom jer je dobila informacije iz spoljnog sveta i od pojedinih zadrugara da je jedna od visoko plasiranih i da možda i pobedi u Zadruzi 5.

- Ona je od pojedinih zadrugara dobila informaciju da može biti pobednik Zadruge 5, zato se i distancirala od mene, verovatno ne želeći zbog moje reputacije da ugrožava svoje prvo mesto - tvrdila je Dalila.

Anđela je to oštro demantovala izgovorivši da je te informacije dobila još odavno i da je ipak nastavila da se druži sa njom, a da je sada prekinula odnose jer ne želi da se petlja u njihove stvari budući da veoma vodi računa kako će se predstaviti u Zadruzi 5 i svojim roditeljima koji sve to gledaju, za razliku od ostalih koji prave haos i prave očevima i majkama pakao od života.

Podsetimo, Anđela nije jedina koja je prekinula druženje sa Dalilom, u više navrata je i Matora bila ta kojoj je bilo svega preko glave, ali je ipak ostajala uz nju iako je Mujićeva u par navrata bila nezahvalna i prema njoj.

MILJANA I ZOLA U AKCIJI Kulićeva i zadrugar nisu mogli da se kontrolišu, Nenad upao u izolaciju, a njegova reakcija je tek šokantna

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
mina

14.04.2022 11:36

seljanko iy sepka andjela je pametna devojka da vidi tvoje ylo

mina

14.04.2022 12:36

andjela je prelepa i pametna dama ya rayliku od sepackog yla i droce ima kvalitete ljudske dyaba odron se kopra

Cile

14.04.2022 14:09

Dudlila nema prijatelje druži se samo iz interesa dok je neprovale