DALILU ŠUTNULA NAJBOLJA DRUGARICA! Zadrugarka ne može više da je podnese, javno iznela šta su u tajnosti pričale! (VIDEO)
Printscreen

Opšte je poznato da Dalila Dragojević, a sada već Mujić, svojim postupcima tera ljude od sebe, tako je bilo i ovoga puta.

Naime, Anđela je osoba koja je uz nju bila u najtežim periodima tokom njenog boravka na imanju i svim lomovima koje je preživela, ali je zadrugarka odustala od toga.

Ona je odlučila da prekine prijateljstvo sa Dalilom i potpuno se distancira od nje.

- Ne želim da dođem i da mesecima slušam o tvojim ljubavnim jadima, a da svaki dan ponavljaš isti postupak o kom kukaš mesecima. Da mi pričaš kako je ovakav, kako je onakav. Ti si njega birala, a posle svega što ti je rekao i to najgore moguće uvrede ti se njemu vraćaš. Sa njom više ne mogu - govorila je na snimku koji se pojavio Anđela objašnjavajući Marku Đedoviću zašto više ne želi da se druži sa Dalilom.

Podsetimo, Anđela nije jedina koja je prekinula druženje sa Dalilom, u više navrata je i Matora bila ta kojoj je bilo svega preko glave, ali je ipak ostajala uz nju iako je Mujićeva u par navrata bila nezahvalna i prema njoj.

SA SVOJIM SAM OBOŽAVATELJEM, TO JE TO! Jelena Pešić o braku sa Dalilinim bivšim, ima jednu manu koju nikako ne voli

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Cile

13.04.2022 12:19

Nosata droca nema prijatelje sa svima se druži iz interesa dok je neprovale