OBOJE IMATE ZAJEDNIČKI CILJ! Dok su svi bili za to da se veza Dalile i Cara prekine, Irma jedina podržala njihovu ljubav, a onda osula po ovoj učesnici!
Printscreen

U toku je emisija "Nominacije", ovonedeljni vođa Sanja Grujić je za "potrčke" postavila Minu Vrbaški i Filipa Cara. Voditelj Milan Milošević dao je reč Stefanu Mihiću:

- Sačuvaću Filipa a poslati Minu - rekao je Mihi.

- Ja se čudim kada je ona rekla da će sve da iznese o Milici i onda ovako priča - rekla je Mina Vrbaški.

Printscreen

 

- Iznela sam to ali sam se pokajala što sam to rekla i skočila sebi u stomak. Nasatviću dalje, onako kako sam mislila. U svakom slučaju, mislim da Mina ima lepo ponašanje, smatram da je pedantna i da lepo izgleda. I ona je imala sedamnaest godina kao i ti, tako da je pravila greške. Mislim da Mina nema emocije prema Mesuru, ni on nema emocije prema njoj. Mislim da je prošlo dugo, dve godine. Svako ima pravo da radi šta hoće. Filip je neko ko je temperamentan, njega samo reči znaju da ukopaju, pa mu posle bude krivo. On ne zna da zadrži jezik za zube. On je kvalitetan momak. Sa njim sam bliža, njega ću da sačuvam - rekla je Marina.

Printscreen

 

- Smatram da je Filip jako dobar čovek i da je nesebičan. Što se tiče kapetana, mislim da ne zna da plovi morem, najbolje se snalazi kada je pritisak i napetost u pitanju. Što se tiče Mine, znamo se od keca, dobre smo bile tada, nismo se niakda svađale. Nova Mina je super, dopada mi se njeno mišljenje. Ja moram da pošaljem Filipa, ne mogu da pošaljem Minu, ipak se duže znamo - rekla je MC Aleks.

Printscreen

 

- Prvo ću da pričam o Mini. Malo pre dok sam slušala Milicu, jasna mi je bila namera koju želi da izazove od tebe. Da, imitira te, htela je da izazove revolt od tebe. Ti si neko ko je jako proračunata, može se reći da si bila kvarda. Mislim da si neko ko je jako lep i inteligentan. Msilim da si svima ovde rekla šta misliš. Što se mene i tebe tiče, naš odnos je na Vi. Imaš neke lepe crte, nsii škrta ali si namazana. Filip je jako naporan, mnogo me smara. Nema potrebe da mi prebacuješ, da mi praviš probleme. Aleksandra je izmanipulisana sa Dejanove strane. Videla sam po njoj, vraćala je Dejanu. Temperamentan si, rečit si. Imaš dobru pozadinu, koja potiče iz porodice. Dalila i ti imate lepe osobine da bi napravili nešto posle rijalitija. Oboje ste jaki rijaliti igrači. Mislim da trebate da ostanete u vezi i nađete zajedničku reč. Vaša veza je kao firma a vi ste radnici koji morate da doprinositi njoj. Oboje imate zajednički cilj, možete da napredujete. Ja vam stavrno želim uspeh - rekla je Irma i sačuvala Cara.

Printscreen

 

NJEMU SE MINA GADI! Milica šokirala kada je otkrila kako Mensur gleda na najveću ljubav u njegovom životu!

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading