SUROVO ISKREN! Osmakčić objasnio svima zašto Viktorija treba da se ugleda na Minu: Imaju te sličnosti u prošlosti, a Vrbaški se sada ponaša kao voditeljka!
Printscreen

Jedno od pitanja gledalaca bilo je za Marka Osmakčića.

- Danas ti je drugi rođendan, ti kapiraš zašto - glasilo je pitanje.

- To se desilo 6.tog aprila, jeste mi rodđendan. Možda sam rekao i Marijani, ali momcima jesam. Mnogi ne znaju šta se desilo, ali oni što su mi bliski znaju - odgovorio je Osmakčić.

- Ja nisam znala za to - ubacila se Viki.

SUROVO ISKREN! Osmakčić objasnio svima zašto Viktorija treba da se ugleda na Minu: Imaju te sličnosti u prošlosti, a Vrbaški se sada ponaša kao voditeljka!

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Jesi, čak si me i preklinjala i kukala što nisam poginuo. Ovako je najbolje za nas, ne ide to. Trebali smo da imamo normalan i miran odnos, ali eto kako je ispalo. Mogli smo da imamo sve, trebali smo da se smirimo. Nikome ovo nisam rekao. ušla je Mina, mi smo se već nećkali. Mina mi je rekla tri rečenice i meni je sve bilo jasno. Ona ima tu moć da ti prevrti mozak... Mina i Viki imaju te sličnoste u prošlosti, a Vrbaški se sada ponaša kao voditeljka... Lepo sam joj rekao da može da se ugleda na nju, i onda je došlo do njihovog konflikta. Nije joj ona rekla da se udalji od mene da bi bila bolja, nego je dala dobronameran savet - govorio je Marko.

MARIJANI SAMO TREBA PRIČA! Brat Marka Osmakčića izneo svoj stav o Viktoriji, pa pomenuo Staniju: Pisala mi je čim je izašla!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading