ONI SU PE*ERI, TAJNO SE VOLE I ŽELE! Filip Car izneo strašne optužbe na račun člana produkcije, upleo i ovog zadrugara, Dalila zanemela od šoka! (VIDEO)
Printscreen

Filip Car nastavlja sa svojim brutalnim uvredama i optužbama na račun pojedinih zadrugara, a sada je udario i na člana produkcije.

Naime, snimak iz pušionice koji se pojavio na društvenoj mreži Instagram, a na kom Filip Car optužuje da se poznati DJ Neba, koji svakog utorka gostuje kod njih na žurki, zaljubio u jednog zadrugara i zbog njega pušta određene pesme i tajno ga želi, razbesneo je javnost koja i dalje ne shvata odakle mu pravo tako nešto da priča.

Zadrugari koji su se nalazili sa njim u pušionici, Dalila i Osmakčić, su ga sve vreme utišavali i smirivali da ne izgovara takve stvari i da to nije u redu budući da mu on ništa nije skrivio, a on je nastao u svom maniru da iznosi bljuvotine.

Filip ni u jednom trenutku nije izgovorio ime i prezime zadrugara na koga se ovo odnosi, a mi možemo samo da nagađamo, budući da je poznato da su tokom svake žurke Dino i Mateja nerazdvojni sa di džejem.

SMUVAO SI SE SA DALILOM DA BI POVEĆAO HONORAR! Miki u naletu besa potpuno raskrinkao Filipa Cara, izgovorio najveću tajnu Zadruge 5!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Dragan Niš

30.03.2022 09:24

Zašto i za ovo nije kažnjen,zašto se ovom nasilniku sve toleriše??

Ljubisa

30.03.2022 11:12

Sta treba ovaj debil da uradi da produkcija reaguje. Pa sam je rekao da je dosta njih prebio po coskovima. Sramota sta se dozvoljava i narod to gleda.