SMUVAO SI SE SA DALILOM DA BI POVEĆAO HONORAR! Miki u naletu besa potpuno raskrinkao Filipa Cara, izgovorio najveću tajnu Zadruge 5!
Printscreen

Nakon što je Filip u kazinu nasrnuo na Dina umešao se i Miki Đuričić, on je došao do Cara kako bi objasnio da Dino Dizdarević ništa nije kriv i da je napadnut bez raloga.

Naime, njihov brutalan sukob se nastavio u dvorištu imanja, a sada je isplivao i snimak na kom Miki iznosi skandalozne optužbe na Carem račun koje nikoga nisu ostavila ravnodušnim.

Đuričić je izneo tvrdnje da je Filip Car namerno ušao u odnos sa udatom Dalilom samo da bi sebi povećao honorar i izgovorio da zna sve detalje njegovog tajnog plana.

- Pi*ko, smuvao si se sa Dalilom da bi sebi povećao honorar mamu ti je*em! Znam ja sve! - otkrio je Miki dok je vikao iz petnih žila. 

- Mamu ti je*em, ja ovom slomio vilicu zbog tebe dro*o jedna! - urlao je Car na Dalilu, kriveći nju za konflikt, pa dodao:

- Ovom istom (Mikiju), je*o mamu pre dve nedelje zbog tebe - vikao je Car.

- Je*aćeš ti svoju mamu u pi*ku kad dođeš kući! Ja ću ti doći glave! - urlao je Đuričić dok je Cara obezbeđenje odvodilo u zatvor.

Ovaj klip je vrlo brzo postao viralan, a mnogi su Mikijeve reči protumačili kao potvrdu da su njihove teorije istinite, te da je sve namešteno i da je, bar sa Careve strane, sve samo igra.

BRUTALNA TUČA U ZADRUZI! Miki krvnički nasrnuo na Filipa Cara, izgovorio jezive pretnje njemu i Dalili, opšte rasulo na imanju!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Dragan Niš

30.03.2022 07:47

Zašto jedino Car posle svih incidenata i pretnji zadrugarima nijednom nije završio u zatvoru,za razliku od drugih pa i devojaka koji su za manje incidente zatvarani??

mina

30.03.2022 07:56

odroni dalila i car su smecari sve ya pare rade miki do pobede i deki