NE MOŽE DA PREŽALI NJIHOV RASKID I ĆERKINU PRELJUBU! Huso obelodanio planove i šta će uraditi nakon Dejanovog izlaska iz rijalitija, Dalila će doživeti šok!
Printscreen

Nakon što se Dalila Dragojević pomirila sa Filipom Carem, oglasio se njen otac Huso Mujić.

- Nisam gledao, nisam video da su se pomirili, ni ne zanima me. Ne znam više ni kako da komentarišem te uvrede, šta vredi komentarisati to. Osuđujem ponašanje, to nije normalno što oni rade. Ja nemam nikakve veze sa tim, ni ja, a ni moja familija - rekao je Huso Mujić na početku razgovora, potom je otkrio da nikada ne bi podržao Dalilu ni da je osvojila Beograd, a onda se dotakao i Dejana.

NE MOŽE DA PREŽALI NJIHOV RASKID I ĆERKINU PRELJUBU! Huso obelodanio planove i šta će uraditi nakon Dejanovog izlaska iz rijalitija, Dalila će doživeti šok!

Printscreen

 

Dejana mi je žao, on ponovo pravi probleme. Dejan je poseban čovek, on je prva liga. Mnogo ga napadaju, on ne voli nepravdu. Voleo bih da Dejan pobedi. Videćemo se on i ja, čekam ga u Šepku, videćemo se on i ja ako Bog da - zaključio je Huso Mujić.

CAR IZNEO DALILINE TAJNE PREGOVORE SA PRODUKCIJOM! Filip obelodanio apsolutno sve, a ozbiljne pare su u pitanju, spominju se i odnosi!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (4)

Loading
Dada

24.03.2022 14:27

I ovaj matori Huso cas prica jedno cas drugo. Koda mu veruje matora lažov ina.

Lana

24.03.2022 18:34

huso bavi se svojom Dudlilom,Gadlilom,ostavi Dejana na miru!

Nada

04.04.2022 19:57

Sredili ste vi Dejana ! Postao je olos ,isprali mu mozak ,ali i zaskuzuje. Umjesto da sredi bradu ,on je ponosan da je nosi upravo kao pravi Mudžahedin . Sad se pogotovo vidi da oboje igraju igru. Kao, sad place zbog Cara ,a desavanja napolju u koja je dobro upucena (uz uputstva produkcije ) navide je na dobru glumu,a nekad i ocaj ,jer ne moze bas sve da uskobtrolise. Mogla je ova - Zadruga- bar ove g.da usmjeri svoje glumce, bar nekom moralnijem primjeru ,jer se ovakve stvari ne prastaju i da oni koji pobjeđuju ,nikako ne mogu biti ovakvi olosi ,koji ce da se od silnih para uzdignu ,pozaposljavati ( u medijima) i bice to jedan divan primjer nasoj omladini

Mara

17.05.2022 00:29

@Nada - Gospodine Huso,budite srecni i zadovoljni što je vaša kćerka uspela da se reši krpelja.