PONOSNA SAM, NIJE ME NIČEGA BLAM! Šok izjava Dalile Mujić, javnost u čudu šta je sinoć izgovorila zadrugarka i to u programu uživo! (VIDEO)
Printscreen

Nije Dalila jedina koja je načinila preljubu u rijalitiju, smuvala se sa dečkom naočigled svog još uvek zakonitog supruga, pravila skandale, nasrtala na muža zbog ljubavnika i još mnogo toga, ali je definitivno osoba koja ne preza ni od čega i nema blama.

Naime, ona je u toku emisije "Pitanja gledalaca" imala izlaganje o svojim greškama i potezima izjavivši da je uopšte nije blam i da se ne stidi ničega što je uradila.

Ova njena izjava šokirala je sve prisutne, kao i gledaoce kraj malih ekrana, a komentari ispod videa samo se naziru jer nikome nije jasno da osoba koja je toliko skandala napravila za tako kratak vremenski period ne rezonuje neke stvari koje se uporno ponavljaju.

Podsetimo, nakon gnusnih uvreda i ponovnog vređanja njene porodice, Dalila je sve oprostila Filipu i sinoć su završili u krevetu, a pali su i poljupci i zagrljaji. U jednom trenutku je on ponovo krenuo da je ponižava jer je odbila seks sa njim, ali je Mujićeva ponovo prešla preko svega i prepustila mu se.

NAKON POMIRENJA SA DALILOM! Filip Car nikad gore izvređao članove produkcije, pojavio se snimak na kom im izgovara skandalozne reči!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Ana

24.03.2022 10:49

Da li je ovo moguće i da li ova žena ima mozga? Pomisli li ona ikada kako je njenom ocu kad pogleda prijateljima u oči i bude ga stid. Huso preti tužbama a zna da Dalila proganja Filipa koji je bez morala kao i ona.Sad će Dalila biti sretna,doći će pokloni za mesečnicu pljuvanja i poniženja i opet će prva uvući ruke u Mićine poklone za rođendan.Odvratna žena. Meni je jedino žao Filipove mame i sestre.