NIKO NIJE MOGAO DA JE SMIRI! Dalila doživela emotivni slom, jecala i ridala na sav glas, potpuno se slomila!
Printscreen

Dalila Dragojević je nakon reči o Filipu Caru doživela emotivno rastrojstvo, a njene prijateljice trudile su se da je uteše.

- Vidiš kako priča, da je sebi i Ani doneo loše, a meni ne spominje. Neka gleda sebe i svoju devojku - pričala je Dalila.

- To je da tebe pravi ljubomornom - istakla je Irma.

- Vidim promenu i želju, zašto ne bih ustala da pohvlaim? Meni su prijatelji jaki i ja pored njih postanem jača. Dalili se stalno nameće da je muškarača, ona ima u sebi da se bori muški, bude drska, bezobraznsa, a ume da bude i kvarna. Ima ona i stranu da sumnja u sebe i stalno preispituje sebe, sumnjala je u svoje odluke. Kad Filip ustane, naravno da će je boleti, boli koliko voliš, ali to nije ispravno. Ja sam se dičila koliko volim i da sam oiprostila prevaru, a šta dobiješ? Nesigurnost u sebe i samopoštovanje nula. Ovde može samo gore da bude, bolje ne može. Kad je Filip juče ustao i kad je razuman, ja verujem da je tako. Ja podržavam jer smtram da to ludilo nema opravdanje za pomirenje. Biće teško i njoj i Filipu, biće nervozni. Slični su, neće moći na to peckanje. Nadam se da će pored svega Filip, Dejan i Dalila izaći jači i bolji sebi, sreća svakoga čeka - govorila je Matora.

NIKO NIJE MOGAO DA JE SMIRI! Dalila doživela emotivni slom, jecala i ridala na sav glas, potpuno se slomila!

Printscreen

 

- Nas dve dosta vremena provodimo zajedno i dostas pričamo. Mislim da je Dalila do sad najčvršće odlučila da neće opet biti sa Filipom, a dosta je pomogao njegov ulazak u odnos sa Anom. Pomoglo je i što je bila na zadatku i imala je priliku da vidi kako izgleda Filipovo ponašanje. To da se nije desilo, bez obzira na sve vređanja, mislim da bi se desio razgovor i da bi popustila. Mislim da joj nikad nije bilo teže, nego sada. Filip i Ana, a sa druge strane sve što su prošli u vezi i trajalo je, bla je jača emocija. Sa druge strane mislim da je Dalila jača nego ikad. Prebrodila je razvod, ulazak u vezu, raskid, njegovu vezu sa Majom, vezu sa bivšim mužem i raskid, pa ponovnu vezu sa Filipom i najjaču emociju. Mislim da ne postoji stvar koja nju može da slomi. Kad bi on izašao iz odnosa sa Anom, msilim da bi joj bilo teže, iako je ovo inat. Ona sad ne bi prostala na vezu - pričala je Anđela.

Sve vreme dok su njene drugarice pričale, Dalila je plakala.

- Svestan je da je napravio sra*e, ali sad traži opravdanje da mu ti to budiš. Prošle godine, koliko god da je Sanja bila loša, iznela sam stvari i osećala sam da sam izdala sebe - govorila je Matora.

NIKO NIJE MOGAO DA JE SMIRI! Dalila doživela emotivni slom, jecala i ridala na sav glas, potpuno se slomila!

Printscreen

 

- On ne može da prihvati da sam odlučna i da se nećemo pomiriti. Sad je njemu kako to da sam sigurna toliko - dodala je Dalila.

Dalila se prisetila i njenog početka sa Filipom Carem.

- Kad se setim kako je meni izjavljivao ljubav - rekla je Dalila.

- Od ove se ograđuje, ovo ti radi iz inata, jer nisi htela da mu priđeš kad mu je bilo teško. Ko bi njega sprečio da uđe u nešto - pričao je Đedović.

- Ima nešto što mu se nije svidelo - istakla je ona.

- Znam kako razmišlja, on je kao dete, emotivno daostao čovek - dodao je Marko.

- Kad se setim prve izolacije, ispod jorganas on i ja i samo se gledamo, nema spavanje, a onda i prvo volim te - nastavila je Dragojevićka.

SKORO NIKADA NE GOVORI O NJIMA, A KADA KAŽE... Dušica Jakovljević razvezala jezik o Dalili, Caru i Dejanu, voditeljka ne može više da ćuti!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Cile

20.03.2022 14:06

Dandara odbačena kao prljava krpa to je zaslužila nek plače i treba