HAOS NA IMANJU! Žestok okršaj Mensura i Dejana zbog vere, izgovorio mu je ovu reč i napravio totalni kolaps, umešao se i Filip Car
Printscreen

Tokom "Pitanja novinara" u Zadruzi, došlo je do žestokog sukoba između Dejana Dragojevića i Mensura Ajdarpašića.

- Voleo bih da budete iskreni i otvoreni. Vidi se da se ne podnosite, kako, zašto i zbog čega? - upitao je voditelj.

- Ja poštujem Mensura - dodaje Dejan.

- Ja sam samo komentarisao ono što mislim za njegove odnose u kući. Više puta je pokušao da me uvredi. On sve pokušava da uradi perfidno. Nikada me ne demantujem, već navodi situacije u koje sam se ja našao i tako misili da će da se revanšira. ja njega niakda nisam uvredio, samo sam izneo mišljenje koje ja ne bih postupao kao on - rekao je Mensur.

- Nazvao si ga pašom - dodaje Aleks.

HAOS NA IMANJU! Žestok okršaj Mensura i Dejana zbog vere, izgovorio mu je ovu reč i napravio totalni kolaps, umešao se i Filip Car

Printscreen

 

- Mensur je aludirao još na početku rekao da sam promenio ime. On želi da predstavi da je bio dobar i da me je branio i da je pustio čeličnu suzu koja je razbila pločicu. Ne možeš ti od mene tražiti ono što bi ti želeo. Stvar je u tome, ono što njemu ne prija. Ono što on radi, meni nije normalno - dodaje Dejan.

- Da li je vaš problem krenuo zbog Aleks koja je flertovala sa Mensurom? - upitao je voditelj.

- Ja nisam uvredio Aleks ni jednom, niti sam pominjao te situacije koje su se tada desile. Nikada nisam to naglasio, ja njima ništa loše nisam rekao - odgovorio je Mensur.

HAOS NA IMANJU! Žestok okršaj Mensura i Dejana zbog vere, izgovorio mu je ovu reč i napravio totalni kolaps, umešao se i Filip Car

Printscreen

 

- Ja sam bila u šaragama, tada je Mensur rekao Dejanu, da bi, kada bi progovorio video bi. Ne znam šta dečko ima protiv mene, nije mi jasno. Rekao je da će se saznati kakva sam - rekla je Aleks.

- Ja ove ljude nisam uvredio ni jendom, niti sam bilo šta loše rekao o tebi - rekao je Mensur.

- Ponižene ljude nema potrebe da ponižavam. Kakav je njegov ljubavni odnos ovde. On je nasilan prema Milici - rekao je Dejan.

- Pre svega, Dejan ovo želi, nemu je to poenta, on želi da se svađa. Do juče je bio ribica iz jezera, ja sam komentarisala njega a on je krenuo da me vređa odmah. Aleks kada je ušla u vezu sa Dejanom, uzdigla se. On je nezahvalan prema Mensuru koji je bio ovde uz njega prvi - rekla je Milica.

- Ja ću da govorim samo ono šta se dešava. Ja da se derem ovde, mene to ne interesuje. Takva rasprava me ne zanima! Mene niko ne može da ponizi. Ja nisam došao ovde da igram, samo komentarišem ovde - doao je Mensur.

HAOS NA IMANJU! Žestok okršaj Mensura i Dejana zbog vere, izgovorio mu je ovu reč i napravio totalni kolaps, umešao se i Filip Car

Printscreen

 

- Mensure, šta si mislio kad si rekao da se ukuca ime i prezime Aleksandre Nikiolić, pa ćemo da vidimo šta će da izađe? - pitao je voditelj.

- Ja ovde nisam došao da razotkrivam bilo koga i da se bavim ko se čime bavi, bez argumenata. Oni žele da se ja svađam sa njima, vidite kakav je način njihove komunikacije - pričao je Mensur.

- Milice, daj mu štikle i haljinicu, pa da ima izlaganje. Ne volim ove šlagere, budi direktan. Ovo uvijanje, da on to nije rekao i da ga svi napadaju. Kad je nominovao pričao je šta sam ja rekao, pa je posle tek rekao - ubacio se Dejan.

- Rekao sam da o svima nama kad se ukuca, dao sam primer najmanji i o svima nama postoji nešto što može da se nađe na društvenim mrežama - pravdao se Ajdarpašić.

- Dejane, imaš loše mišljenje o Mesuru? - pitao je voditelj.

- Nemam, imam loše mišljenje o njegovim postupcima. Ja njega gotivim, kao da mi je iz oka ispao, istzo tako i on i meni - rekao je Dejan.

- Svima nam je žao za ono što mu se dogodilo, ali to ga ne čini lošim ili dobrim, po osobinama je loš. njegovi životni postupci, ponašanje, smernice i način življenja ne ostavlja utisak dobrog čoveka. Ja sam saosećao sa njim, bio tu i dok mu je odgovaralo da pričam o Dalili ono što mu ide u prilog - pričao je Mensur.

- Je l' on iznosio mišljenje zbog sebe ili mene? - dodao je Dejan.

- Šta je značilo Mensurpušić? - pitao je voditelj.

HAOS NA IMANJU! Žestok okršaj Mensura i Dejana zbog vere, izgovorio mu je ovu reč i napravio totalni kolaps, umešao se i Filip Car

Printscreen

 

- Kad krene da me vređa i priča o modricama, ja mu kažem da može da dođe da vidi - nastavio je Dragojević.

- Kad je bio odnos Sandre i Dejana, kad sam izneo iskreno mišljenje nastao je problem i tu je on počeo. Ja ništa loše za njega nisam rekao, to što je loš to je druga priča - otkrio je Mensur.

- Sve je krenulo kad se pokačio sa Filipom i ja sam ustao da komentarišem. Ako je to na Filipovu stranu, da, ko je realno gledao, video je. Treba sam da komentarišem nerealno zbog situacije? Kako vidim, tako ću da komentarišem - nastavio je Dragojević.

- Ja da sam hteo da Aleks, mi bi nastavili priču - istakao je Ajdarpašić.

- Ti i ja nikad ne bi. Ja sam mislila da on ima stav, mišljenje, ali kad sam ušla ovde i videla kakva je to persona, shvatila sam. Ništa ne radi siktreno, dvoličan je, kvaran i podmukao. Provocira sve žive i prosto je loš čovek. Ja nikad ne bih bila sa takvim čovekom - govorila je Aleks.

- Ona je videla kakav je on, a nastavila je da se smeška, a bila je sa mnom okej i pričala da ne treba da se pomirim sa njim, pa nastavila da se smeška - ubacila se Milica.

HAOS NA IMANJU! Žestok okršaj Mensura i Dejana zbog vere, izgovorio mu je ovu reč i napravio totalni kolaps, umešao se i Filip Car

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Znaš kako sam ti lepo ugostio brata - rekao je Mensur.

- Šta znači ja ti ugostio brata? Ugostiću ja tebe kad izađemo - dodao je Dejan.

- Ja se družim sa tvojim bratom, a svađali smo se najgore - govorio je Ajdarpašić.

- I mi ćemo da se isvađamo, pa ako budem dolazio ići ćemo da jedmo i pijemo - istakao je Dejan.

- Sad ti provociraš, pokušavaš da mi izazoveš rekaciju. Prvi si me pomenuo u nominiaciji, taj šklap je bio nominovan sa njom - pričao je Dragojević.

- Ne pominji ti mene, mogu i ja ovako kao kad se raspravljaš sa Dejanom. Mene i Matoru možeš, a zato sediš i ćutiš, a njega nećeš. Ovaj je dresiran da radi na lagano, prošao je ove kao što smo ti i ja - ubacio se Filip.

- Za tebe imam posebne tretmane - odbrusio je Mensur.

SKORO NIKADA NE GOVORI O NJIMA, A KADA KAŽE... Dušica Jakovljević razvezala jezik o Dalili, Caru i Dejanu, voditeljka ne može više da ćuti!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Ana

20.03.2022 13:48

Dejanu nema pomoći, on je rođen da vređa a imao je i odličnu mentorku u obuci iz te oblasti. On i Dalila zaista jesu savršen spoj. Nisam ubeđena da će mu majka i brat uspeti pomoći da postane bolji čovek., neke stvari se ne mogu ispraviti, sa tim se rodiš. Aleksandra je glupa devojka svakakve prošlosti a ona Dejanu služi samo da ne bude sam do kraja Zadruge jer i on kao i Mensur i Car ne znaju biti sami i nositi se sa pritiskom. Uz sav Dejanov sarkazam, ironiju i podmuklost, Carevo i Mensurovo nadmetanje i pretnje silom, njih trojica su najslabiji muškarci u kući i to u svakom pogledu. Sve samo prazne priče i panika da ne ostanu sami. Aleksandrino "jahanje" po Dejanu celi dan je postalo vulgarno, ona umišlja da je rešila svoju budućnost a Dejanu to samo služi kao beg od aksioznosti, gušenja i ostalih tegoba a i da "pokaže" Dalili. Nema tu ni grama emocija, on gleda kroz nju, šutnut će je kad iziđe napolje.

Gojko

20.03.2022 14:23

Pored svih svetskih tumbanja i ratnih dešavanja nisam mogao spavati kao ni pola srbije zbog jako bitne stvari : šta je izjavio memsur ( avdija ili skender) nisam siguran kako se čovek zove ali smo svi bili nestrpljivi da ga čujemo jer nam je od krucijalne važnosti za budućnost njegova izjava....

Vukan

20.03.2022 16:26

Mensur je prapraunik vidomira stikica nedirajte ga.