TVOJA PLJUVAČKA SE VIŠE NEĆE SPOJITI SA MOJIM USTIMA! Dalila i Car u brutalnoj okršaju, zadrugarka mu sasula sve i šutnula za sva vremena!
Printscreen

Dalila Dragojević Filip Car ušli su u žestok sukob, a ona je istakla da je definitivno završila sa njim.

- Ja sam tebi rekla da ti i ja nećemo više nikad biti zajedno, valjda si shvatio da mi nećeš biti potreban. Ti si u tripu da treba da mi dokazuješ da treba da budeš sa mnom. Sa mnom ne možeš da budeš i zato radiš stvari koje radiš. Ja tebi plakati neću, kako ću se ponašati to je moj problem. Čovek koji želi da predstavi da je sa mnom završio odnos, treba da bude svestan da sam ja završila odnos - pričala je Dalila.

- Kakvu emociju si video? Nekoliko puta si govorio da njoj nije teško i da pecka Dejana, da joj ništa ne fali - rekao je Darko Tanasijević.

- Vidim tri detektiva koji analiziraju mene. Ja iskreno vidim da je njoj žao i teško, možda je i besna i razluđena, pa počne da peva. Ja sve razumem i prihvatam da j emoja greška previše brzo ući u nešto sa Anom, Ja da imam osećam za nekoga, ne padna mi na pamet. Zašto? Uđem opet u odnos, pa da mi se dešavaju iste stvari, Ona plače zbog istih stvari i zbog koga je šta uradila. Zbog mene plačeš, a nisi zbog ovog od pet godina - govorio je Filip.

TVOJA PLJUVAČKA SE VIŠE NEĆE SPOJITI SA MOJIM USTIMA! Dalila i Car u brutalnoj okršaju, zadrugarka mu sasula sve i šutnula za sva vremena!

Printscreen

 

- Prebacuješ na razvod, ne. Ono što si ti meni radio, a ja tebi prelazila - odbrusila je Dalila.

- Ona je meni rekla da mene najviše nerviras kad mi pominje porodicu, a te večeri mi je rekla da sam otac sestrinog deteta. Ja kad god uđem sa njom u konflikt rećiću joj sve i svašta. Odnos je pukao, meni, njoj i našim porodicama ovo ne treba. Jednom u životu treba da držimo svoju reč, ne treba da uđem u odnos sa Anom, spavam pored nje i budem intiman. Za*ebao sam se, kao što je odnos sa Dalilom bio greška - nastavio je Car.

- Brini se o sebi. tebi je pomoć potrebna. Nemaš poštovanja prema sebi, da bi imao poštovanja prema meni. Drago mi je kad čovek koji je uživao sa mnom, prebaci meni sve te stvari - dodala je ona.

TVOJA PLJUVAČKA SE VIŠE NEĆE SPOJITI SA MOJIM USTIMA! Dalila i Car u brutalnoj okršaju, zadrugarka mu sasula sve i šutnula za sva vremena!

Printscreen

 

- Kako je prevara ako si ostavila? - pitao je on.

- Prvi put. Prevario si sam sebe, jer si rekao da me voliš - istakla je Dragojevićka.

- Nemoj da upravljaš sa mnom. Ja ću da je vređam, jer je ku*vetina - vikala je Dalila.

- Je l' mene Dejan trebao da vređa? Je l' te Maja prozivala? - upitao je Filip.

- Mene je Maja vređala. Dečko, ja sam odlučila. Ja da sam htela danas bih se sa tobom pomirila. Najveći debil bih bila da ti pređem preko svega i legnem sa tobom u krevet, bila bih dežurna. Ja imam svoje dostojanstvo, mene ne možeš da vodiš na daljinski. Meni će biti dobro, nadam se u što brže vreme. Nemoj da budeš baziran na mene i da li ću ja da plačem, ljubim se ili imam odnos. Ja njemu ne bih prešla više preko onih psovki i polivanja - nastavila je ona.

TVOJA PLJUVAČKA SE VIŠE NEĆE SPOJITI SA MOJIM USTIMA! Dalila i Car u brutalnoj okršaju, zadrugarka mu sasula sve i šutnula za sva vremena!

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Da li si shvatio kakav je Dalilin odbrambeni mehanizam? Ti joj kažeš da je bezobrazna, ali vidiš kakva je kad je niko ne gleda (plače) - pitao je Darko.

- Ima ona svoj ponos i odbrambeni mehanizam. Moja odluka je da sebe ne želim njoj, ni nju sebi. Najgori sam i po nju i po sebe u tom odnosu. I ona voli da da značaju da je ona raskinula - rekao je Car.

- Naravno. Ti ne bi mogao da legneš pored mene pored reči koje si rekao za mog oca, strica i moju majku. Tvoja pljuvačka ne može više da se spoji sa mojim ustima. A naročito nećemo imati odnose posle tvojih odnosa sa dežurnom. Ti nisi taj koji treba više da pita moje prijatelje kako sam ja, da li sam dobro - skočila je Dragojevićka.

- Ne zanimaš me - poručio je Filip.

- Batali me i svoje odnose nove ne spajaj sa mnom. Kraj - stavila je Dalila tačku.

ISPLIVAO SKANDALOZNI SNIMAK! Lepi Mića uhvaćen dok ovo radi četiri decenije mlađoj zadrugarki, usijale se društvene mreže!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
mina

18.03.2022 08:49

dro***ino omoguceno ti da gledas sta se desava ui iyolaciji da bi mogla da mafijas i vrtis yadrugu na svoju vodenicu ejjjj ko je jos u rijalitiu iyglasan da se iybaci pa se vratio sa ovim nastupomm cuti sepacko ylo i budi manja od makovog yra o tebi i tvom postenju narod gledao bolje bi bilo da yoves macu diskreciju i krenes da radis dok te i musterije ne napuste

Cile

18.03.2022 12:33

Svoj karakter i dostojanstvo je pokazala kad je posle natačinjanja roditelja na onu stvar i pljuvanja u lice otišla sa njim u krevet da se i sama natakne

Dada

18.03.2022 15:10

E jadna li si ti d.... Stati je sve radio i kako te pljuvao, da imas i malo srama sklonila bi se od njega, a ne juris ga kao kerusa.