PAKLENO! Car nakon što je video Daliline nervne slomove zbog Ane i njega, popljuvao njihovu ljubav, pa poručio da se neće miriti sa njom!

Upravo je počela emisija "Gledanje snimaka". Voditelj Darko Tanasijević je ušao u Belu kuću i najavio prvi prilog za večeras. Zadrugari su dobili priliku da vide razgovor Dalile Dragojević, Nikole Grujića Gruje i Irme Sejranić iz apartmana, koji su posmatrali žurku i komentarisali ponašanje Filipa Cara. Dalila je plakala kad je videla dešavanja između Cara i Ane Jovanović.

- Ona kaže: "Zbog čega i koga sam ovo napravila?". Znači da žali za prošlim vremenom. Malopre sam rekao Ani da je preran ulazak u odnos nelogičan i nenormalan, ali je isto tako nenormalno da se sada povučem iz toga. I to zbog katastrofalnog odnosa sa Dalilom. MIća je rekao da je to najveća emocija na Balkanu, ja mislim da je najveće sr*nje i p*zdarija na Balkanu - rekao je Car.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Ti si najveći smrad na planeti Zemlji - dobacila je Irma.

- Nemam šta da kažem više. Ne padam ni na suze, ni na bezobrazluk. Mnogo puta sam pogazio svoj karakter, ulazio u odnose koji su mi doneli mnogo loše. Sve što Dalila izgovori, ja mogu da izvrnem, prevrnem, demantujem. Ne zanima me, neću biti sa njom odnosu - dodao je Filip.

- Ja sam tebi rekla da neću biti u odnosu sa tobom - odbrusila je Dalila.

ŠOK! Marko i Viki pokrenuli temu o njihovoj vezi, ona mu priznala da više nije zaljubljena!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading