LOŠ JE ČOVEK! Sandra bez dlake na jeziku progovorila o odnosu sa Dejanom nakon što je izjavio da je njihovo prijateljstvo bilo gluma!
PrintScreen YouTube/Zadruga Official

U toku je radio - emisija "Amnezija" koju vodi i uređuje reper Nenad Aleksić Ša, njegov naredni gost je pevačica Sandra Rešić koja je otvorila dušu o svim aktuelnim temema u Beloj kući.

Rekla si da si očekivala prekid prijateljstva sa Dejanom, ali ono što ti stoji u glavi je njegova izjava da je sve bila gluma - počeo je Ša razgovor.

- Da, šokirana sam. Nisam to očekivala da sam folirant, morbidno. Treba da ga bude sramota. Ja ga neću vređati nigde, mislim da je loš čovek, ne zato što je dva puta izdao, nisam očekivala lepe argumente, nego prosto nisam očekivala da će argumenti i traženje krivca u meni. Mislim da je Dejan Dragojević loš čovek... Ja sam neko ko pokušava da nađe nešto dobro, ali kod njega više nema dobrog. Ja se nisam borila za njega niti pišala po njemu kao on po meni poslednjih dana. Mene njegove reči jako povrede, gledam da sebe guram napred i ne razmišljam o njemu. Imam potrebu da pitam nekoga šta se desilo iako znam sve šta se desilo. Trudim se da pređem preko toga bez suza. Prestaće da boli u nekom trenutku. Kad te neko toliko puta povredi, zgadi ti se... Ponizio me bez i jedne uvrede, tu više nema priče i kraj, ja njega nisam pogledala od subote ni jednom. Nemam potrebu da promenim mesto za crnim stolom - pričala je Sandra.

LOŠ JE ČOVEK! Sandra bez dlake na jeziku progovorila o odnosu sa Dejanom nakon što je izjavio da je njihovo prijateljstvo bilo gluma!

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

Šta se dešava sa ostalim dešavanjima u kući? - pitao je Ša.

- Što se tiče Cara, on je inadžija, Ana ide svima koji su ostavljeni, meni je to budalaština, ona da je bila pametna bila bi sama. Za mene se ona ovde najviše ponizila. Dalila će se pomiriti sa Carem, očekujem to - rekla je Sandra.

VIDELI SMO KOLIKO JE BILA "HRABRA" DOK SAM BILA TAMO! Maja brutalno isprozivala i ponizila Dalilu, jer joj kod Cara pakuje aferu sa Karićem!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading