VIDELI SMO KOLIKO JE BILA "HRABRA" DOK SAM BILA TAMO! Maja brutalno isprozivala i ponizila Dalilu, jer joj kod Cara pakuje aferu sa Karićem!
Printscreen

U ponedeljak tokom "Pretresa nedelje", došlo je do rasprave između vođe Stefana Karića i Filipa Cara, tokom koje je pokrenuta nova-stara afera! Naime, Car je priznao Stefanu da mu je Dalila svojevremeno rekla kako joj se baš on poverio da je bio intiman sa Majom Marinković. Stefan je to demantovao, te poručio da nikada ništa sa Majom nije imao, te da stoga nije bilo ni reči o takvom poveravanju s njegove strane, a sada se ovim povodom oglasila i Maja!

Ona smatra da je sve zakuvala Dalila, koja je neistinu prenela Caru.

VIDELI SMO KOLIKO JE BILA

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Što se tiče isfrustrirane, debele, nesrećne žene, koja se služi lažima vezano za Stefana Karića i mene, govori o tome da želi mene da ogadi na bilo koji način kod Filipa, jer zna da ja želim da budem sa njim, ona ne bi postojala, što je već jednom imala priliku da oseti. Ali ta prica je za mene završena. Sve što je rekla vezano za Karića i mene, ja demantujem. Karić je moj prijatelj, ja se ograđujem od te priče. Navikli smo da se Dalila služi lažima i da na taj način želi da natera nekoga da je na silu voli, ali kao što vidimo, ni ovaj put joj nije pošlo za rukom. A to što tako govori o meni, imali smo priliku da vidimo unutra koliko je bila "hrabra" kada sam ja bila tamo - kroz smeh je poručila Maja.

NE SKIDA POGLED SA LJUBAVNICE! Gruja opsednuto prati svaki Mimin korak, da li je doneo odluku?!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Ana

16.03.2022 19:14

Dalila je sve pokušala da Maju ogadi Caru pa tako slagala i da joj se Karić poverio. Ovo za Maju da joj smrdi polni organ je izjavio Marko Miljković i to Dalika zna kao što znaju i ostali koji su gledali ranije sezone Zadruge. Dalila je totalno ništavilo, ne vredi ni kao kćer, ni kao žena a niti kao osoba. Kad se Maja vrati u Zadrugu (a nadam se da hoće ) rasčerupat će Dalilu i njene laži.