BANE ČOLAK KVALITETNO OPLEO PO BIVŠIM CIMERIMA! Evo šta je rekao za Ša, Gruju i kakav je kraj prognozirao Dejanu i Dalili!
Foto: Youtube/Printscreen

Bivši zadrugar Bane Čolak opleo je po reperu Nenadu Aleksiću Ša i Nikoli Grujiću Gruji, pa poručio da sa osudom gleda na njihova neverstva i užasno ponašanje prema suprugama koje su pokazali pred kamerama.

- Gruja je debilčina, monstrum. Njegovo ponašanje je katastrofa, ne može biti gore! Dobronamerno sam hteo da ga posavetujem u više navrata, nije slušao ni mene ni Janjuša ni Mikija, ništa nije vredelo što smo se trudili i pričali. On je, prema mom mišljenju, pobednik u takmičenju za najnenormalnije ponašanje u rijalitiju! Sad se vadi na ćerke, da mu one fale, da je zaboravio na spoljni svet već posle dva meseca, to su nebuloze. Da voli i poštuje svoju ženu, nikad tako nešto ne bi uradio, ne bi je ponizio i ugazio - rekao je Bane.

BANE ČOLAK KVALITETNO OPLEO PO BIVŠIM CIMERIMA! Evo šta je rekao za Ša, Gruju i kakav je kraj prognozirao Dejanu i Dalili!

Printscreen

 

Na pitanje šta misli o Dejanu i Dalili, Čolak je rekao:

Dalila i Dejan će se pomiriti na kraju, boleština je to, njihov odnos uopšte nije normalan! Aleksandra za sada hvata kadar preko Dejana, niti je talentovana niti harizmatična, samo zna da ima šeme s muškarcima i na taj način privuče pažnju. Oni sam vidi da taj odnos nije dobar, da nema budućnost. S druge strane, Cari Dalila napolju neće opstati, boleće ga uvo za nju, kao što ga i sad već boli. On Dalilu ne može da gleda očima, ne voli je uopšte. S njom je počeo romansu zbog naroda, pa se posle pomirio s njom da ne ispadne monstrum i da ju je šutnuo čim su spavali. Ali kad izađu iz rijalitija, od njihove ljubavi neće ostati ništa Dragojevići će se pomiriti - zaključuje Čolak.

OD OSMEHA DO SUZA! Dalila pevala iz sveg glasa, a onda se dogodio obrt

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Ljiljana

08.03.2022 18:26

E kad ovaj plekani može nekome nešto da kaže. Njemu mama Jasmina ulazila kao gost na 7.dana da ga izvede na " pravi put". 😂😂😂. Twbe Miki naučio da pričaš... Gluperdo da se izvineš Aleksandri. Sram te bilo.