KRV MU ŠIKLJALA IZ GLAVE, ZAVRŠIO U KOMI! Bivšem zadrugaru se nakon stravične saobraćajne nesreće život promenio iz korena!
Alo!

Bane Čolak, koji je iznenada napustio rijaliti zbog zdravlja, progovorio o detaljima stravične saobraćajne nesreće koja mu je promenila život, ali i ostavila trag, ogroman ožiljak na čelu, po čemu je danas i prepoznatljiv.

- To je ovaj ožiljak što imam na glavi što se tiče udesa što sam imao, bio sam klinac, bila je majka, baka i deda. Nisam ja imao osećaj da se to dešava. Ja sam zaspao i samo sam se probudio na sekund, posle toga sam se probudio na operacionom stolu i posle toga opet u bolnici. To je sve bio kao ružan san - rekao je Bane.

KRV MU ŠIKLJALA IZ GLAVE, ZAVRŠIO U KOMI! Bivšem zadrugaru se nakon stravične saobraćajne nesreće život promenio iz korena!

Printscreen

 

- Išla mi je krv iz glave, to se sve slivalo po meni, kako sam skočio da zagrlim majku sa zadnjeg sedišta, to je počelo po njoj da pada, pa sam pomislio da se nešto njoj desilo, ja kad sam se probudio u bolnici ja sam prvo pitao gde je i kako je ona. Hvala Bogu, ona kao i baka i deda nisu zadobili neke teške povrede - rekao je Čolak.

- Bio sam u komi, 32 kopče na živo ušivanje, s obzirom da sam izgubio dosta krvi dok sam došao u bolnicu, mnogo krvi sam izgubio, moralo je to što pre da se zatvori - rekao je on.

OVO ĆE PROMENITI TOK RIJALITIJA! Dalila momentalno zahtevala od produkcije da se puste klipovi na kojima je Filip pljuje, maltretira i psihički zlostavlja!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading