VREĐALA JE VELIKOG ŠEFA I CELU PRODUKCIJU! Pink zgrožen ponašanjem Tare Simov, izdali zvanično saopštenje nakon njene diskvalifikacije!
Printscreen

U toku noći je u Belu kuću stiglo pismo Velikog šefa koje je obavestilo zadrugare da je Tara Simov diskavlifikovana. Nenad Aleksić Ša je pročitao pismo:

- Dragi zadrugari, doneli smo odluku da Tara bude diskvalifikovana zbog nedolčnog ponašanja po kazni u iznosu od 50.000 evra. Pozdrav, Veliki šef - glasilo je pismo.

VREĐALA JE VELIKOG ŠEFA I CELU PRODUKCIJU! Pink zgrožen ponašanjem Tare Simov, izdali zvanično saopštenje nakon njene diskvalifikacije!

Printscreen

 

- Dosta dugo je Tara pravila probleme u Zadruzi kako produkciji, tako i ostalim zadrugarima. Nije im dozvoljavala da spavaju, vređala ih je, ponožavala, a sve to jer ni sama nije znala šta želi. Svađe sa Nenadom Aleksićem Ša, pretnje, vređanja, a potom i ponižavanja ostalih zadrugarki koje su prilazile njemu i Mateji Matijeviću dovodile su sve te devojke u sukob sa Tarom, koja nije mogla da trpi da postoji neko ko je njima preči od nje, pa je konstntno iznosila laži u vidu vređanja kako tih devojaka, tako i Nenada i Mateje. Poznato je da je Tara konstantno pravila haos na imanju, i vređala kako zadrugare, tako i članove produkcije pa i samog Velikog šefa. Dosta dugo su svi bili blagonakloni prema njoj, ali to više nije moglo da se izdrži. Nedolično ponašanje, lomljenje prozora, kamera i celog velelepnog imanja bilo je pre svega sramotno, a zatim i neprimereno devojci njenih godina. Veliki šef jeste darežljv, ali ovako nekulturnom ponašanju je moralo da se stane na put, pa je doneta odluka o momentalnoj diskvalifikaciji - prenosi Pink.

EVO ZAŠTO JE TARA DISKVALIFIKOVANA! Isplivao jezivi snimak, pokušavala da izađe, obezbeđenje je opkolilo, lomi i ruši sve pred sobom

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (4)

Loading
Dragan Niš

07.03.2022 10:50

Dobro da se setili da radi"neprimerene"stvari?! Nego kada će te se setiti za neke druge recimo vaše pulene Cara koji konstantno preti vređa i na nacionalnoj osnovi ilomi i fizički ugrožava druge učesnike.Pa recimo ovu radodajku Dudlilu koja to isto radi ??

Srbin

07.03.2022 11:39

Kakva Tara, da čujete mene, ona je mala maca. Pa ja vam svaki dan skidam sve po spisku. Pa i ovom prilikom.

Iva

07.03.2022 14:45

Pretnje i vredjanje Nenada Aleksića Ša, jadan mali Šaki. A šta je sa njegovim pretnjama i vredjanjima Tare? Šta je sa Dalilom i Carem?!