VUDU MAGIJA, DALILA NIJE MOGLA DA GA UBIJE! Beli mag progovorio o ritualima koji su rađeni Dejanu Dragojeviću i izgovorio jezive stvari!
Printscreen

Nakon razvoda Dalile Dejana Dragojevića povela se priča o crnoj magiji, koju je navodno Mujićeva bacila na bivšeg supruga.

Naime, ona ga je pred kamerama prevarila sa Filipom Carem, ali i posle javne preljube, Dejan nije odustajao od nje. Tokom tog perioda, doživljavao je nervene slomove, emotivna rastrojstva, samopovređivao se, te je jednom prilikom i sam sebi rasekao glavu.

VUDU MAGIJA, DALILA NIJE MOGLA DA GA UBIJE! Beli mag progovorio o ritualima koji su rađeni Dejanu Dragojeviću i izgovorio jezive stvari!

Foto: Youtube/Printscreen

 

Dejanova porodica tvrdila je da je zadrugar pod uticajem nečiste sile, a ostali učesnici takođe su povezivali Dalilu sa vradžbinama. Ona je čak zapalila njegove igračke, a njegovoj sadašnjoj devojci Aleksandri Nikolić isekla je pidžamu.

Lav Geršman, poznat kao beli mag, komentarisao je čitavu situaciju u "Zadruzi" i dao svoje mišljenje da li su rađeni obredi i da li je učesnik rijalitija zaista bio pod uticajem crne magije.

- Moguće je da je ovde bila reč o vudu magiji. U tom slučaju nije bitno da li je taj neko prisutan ili ne, ako je magija urađena. To je princip: "Ako ja bez tebe ne mogu, a ti sa mnom nećeš, svet je nemilosrdan". Ime Dalila ne postoji u mom spisku profesionalica, ako je nešto i radila, samo je po savetu nekog učitelja ili prijatelja koji je u tom poslu stručnjak. Za vudu magiju postoji nešto obavezno što nosi energiju protiv onog na koga je bačena magija. Ona je kao i svaka druga. Njom se može izlečiti ili ubiti. Postoji vrlo bitna caka u magiji, da li je reč u crnoj ili beloj, ne sme da radi u svoju korist. A da li je kod njega zaista nešto postojalo ne znam, jer bi trebalo da vidim njegovu auru. Da li je nešto urađeno, vidi se po biopolju. Ona njega ne može naterati da se ubije, ali se muči, dolazi mu negaitvna energija - priča beli mag.

VUDU MAGIJA, DALILA NIJE MOGLA DA GA UBIJE! Beli mag progovorio o ritualima koji su rađeni Dejanu Dragojeviću i izgovorio jezive stvari!

Printscreen

 

Kako se Dejan naglo promenio nakon jednog izlaska iz Bele kuće i stavio tačku na odnos sa Dalilom, Lava otkriva da li je možda tom prilikom njemu skinuta magija.

- Moguće da je izašao da se obrati kod nekog za pomoć. Takođe, možda je i ta devojka otišla kod vračara ili je dala znake i rekla da je on više ne zanima i tako je sve prestalo - dodaje on i objašnjava:

- Crna magija nije teško da se skine, teško je da se napravi. Dug je proces napraviti, i veoma je skupo. Ispod 10.000 evra niko neće da priča na temu crne magije. Skidanje je lako i jeftino. Na primer vudu magija košta u zavisnosti od toga koliko debeli novčanik neko ima. Onaj ko radi sa vudu lutkom, baca iglicu, da li u glavu, seksualnu čakru ili srce. Rituali su uvek isti, a u vudu lutki stoji nešto od ličnih stvari. Ako se lutka spali, magija automatski nestaje. Ova magija ne traje dugo - završava on.

KAZNA OD 10.000 EVRA ZA ZADRUGARKU! Produkcija momentalno reagovala nakon iznošenja informacija iz spoljnog sveta, a tiču se Dalile Mujić!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading