OVO ĆE PROMENITI TOK RIJALITIJA! Dalila momentalno zahtevala od produkcije da se puste klipovi na kojima je Filip pljuje, maltretira i psihički zlostavlja! (VIDEO)
Printscreen

Dalila Dragojević je svakodnevno na udaru javnosti zbog svojih poteza, a ovaj je naišao na još veći odjek u medijima.

Naime, zadrugarka je sinoć u toku emisije "Pitanja gledalaca" javno zamolila produkciju da puste sve klipove pljuvanja, vređanja i urnisanja nje od strane Filipa Cara što je izazvalo veoma burne reakcije kod ostalih ukućana.

Filip je zabezeknut bio kada je ona ovo izgovorila, a verujemo da ni njoj neće biti svejedno kada bude gledala šta joj je sve Filip izgovarao prethodnih meseci, a naročito u poslednjih nekoliko dana.

Podsetimo, puno puta se spekulisalo zašto se njihovi brojni klipovi nikada ne puštaju u Zadruzi, a nadamo se da će ovoga puta javnost, a i zadrugari videti kakav je njihov odnos kada misle da ih kamere ne snimaju.

BUDEM LI DOBIO JOŠ JEDNU KAZNU! Isplivao snimak Filipa Cara dok izgovara skandalozne pretnje upućene produkciji!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (4)

Loading
Dragan Niš

04.03.2022 09:54

A do juče je ucenjivala i molila da se ne puštaju takvi klipovi?!

Mila

04.03.2022 18:28

Produkcija mnogo dozvoljava ovoj bagri, OLOSIMA, dr ........inama, ovim ustašama, muslimanima, umesto da odmah diskvalifikuje!!! I ovaj debeli , odvratni gmaz zola, ne znam sta je umislio seljacina, NAPOLJE KRMAK . Kakav dj, seljacina gadna.

Lida

06.03.2022 02:59

Bravo Dalila!!! Tko je FIlip Car da se izvodi ko fol kad je u ludilu,da prica sa telefonom sa spoljnim svijetom i dobija savjete ??! Tko je Filip da moze Dalilu da maltretira i udara i grize ,sakrivajuci od kamere u garderoberu svojim tijelom da se sve snimi,a produkcija ne reagira niti salje obezbedenje??!!! Dosta je bilo Zadrugo...svi ucesnici su isti unutra,zar ne??! Pa onda se ponasajte tako i dosta vise izlazaka Cara i maltretiranja Dalile ,a da vi sakrivate sve to ??! Onda dajte Caru nagradu za fizicko zlostavljanje zene i da vam narod pokaze sta misli o tome...sramota vise ...Mene nervoza uhvati kada ga gledam tako pokvarenog i kako ga brani produkcija...Izaci ce on van..nece mu ni Bruno pomoci koliko ga je narod zamrzio nakon ovog ponasanja ,a Dalila od njega napravila covjeka ,cist ,nahranjen ali on i dalje lud i nasilnik ...fujjjjj

Lida

06.03.2022 03:07

@Dragan Nis ...ne da nisi u pravu,nego i ne gledas zadrugu non stop!!! Cara se cuva kao da je on neko mentalno zaostalo stvorenje koje nema kuda pa mora svatko da ga trpi,a kada skroz prebaci i krene da sam sebe udara u glavu jer ne smije Dalilu (zna da bi bio izbacen odmah,.a boji se izaci van iz nekog razloga hahahaah)te ga odmah vode van na telefonski razgovor sa prijateljem Brunom...sto ni jedan zadrugar nema!!!! Dalila zeli da se vidi sve..Car je taj koji preti produkciji na glas "ako pustite video razbicu sve i vidjeti cete sta cu uraditi!" ..pa ti meni kazi onda koga produkcija stiti???Filipa Cara...nasilnika koji je i vani pretukao djevojku sa kojom je zivio,Maja M. je govorila cak o nekom silovanju o kojem je saznala,Car je sutio...a sad ima sud jer je covjeku razbio vilicu iz cista mira jer nije "imao piva" pijan i iznenada spucao covjeka koji je slabiji od njega...jer ne smije nikome jacem...bjezi od svakoga tko bi njemu mogao da vrati!!!! Dosta tog neartikulisanog zlog momka ..sramota je za svoju familiju i razumijem majku i sestru koje ne zele da cuju za njega ..imaju pravo!!!