POSLE NJE NE MOGU DA SE SASTAVIM! Nenad rastavljen na komade, javno priznao da mu je sa Ivanom bilo najbolje i pokajao se zbog svega!
Printscreen

Nenad Aleksić Ša i Dalila Dragojević su seli u dvorište kako bi se malo osunčali i udahnuli svež vazduh, a onda je reper počeo priču o bivšoj ženi Ivani.

- Ja kada sam bio u Farmi, imao jednu devojku, i ona mi kaže ili ja ili ona. I ja uđem ali me čekala posle. A kada sam izašao posle toga. Ivana mi pisala na fejsu, mi kao vamo tamo dopisivali se. Ja na moru snimam neki spot i dopisivali smo se, otišli na kafu, pa na splav i odvezao je kući. Od tada do "Zadruge 4" se nismo razdvajali. Posle 6 meseci je verim, a posle 11 venčanje bilo. Radili smo na detetu ali nije išlo. Od tada mi haos nastaje. Ne mogu da se sastavim - ispričao je Ša.

Printscreen

 

- Znaš kako je bilo ružno, sinoć gledam kako se ti i Tara svađate i kažem Filipu kako to ružno izgleda. Prebacuje jedno drugom i psujete, mnogo ružno izgleda - rekla mu je Dalila.

- Da si u priči sa nekom drugom, ona bi promenila ponašanje veruj mi - savetovala ga Dalila.

Printscreen

 

- Znam, ali ja ne mogu na silu ništa. Ja nikada nisam ostavljao, mene je bivša devojka odvela u manastir Tumane, jedan, drugi. Rekla mi je da treba da volim sebe, ja nikada nisam voleo sebe. I to je tačno - pričao je Ša.

NAPRAVIO HAOS UŽIVO U EMISIJI! Dejan doživeo pomračenje nakon pitanja o Dalili, zadrugari gledali u neverici šta se dešava sa njim!

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Goca

24.02.2022 17:36

Posle onog nema kajanja trebao si na vreme misliti sad gud baj carli