RAZVEZAO JEZIK! nđelo otkrio u kakvom je odnosu sa Anom, pa žestoko opleo po Mensuru, nije ga štedeo!
PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Anđelo Ranković je u Rajskom vrtu. On je došao da sa Drvetom mudrosti popriča o aktuelnim dešavanjima u Beloj kući:

- Stefan i ja nismo drugari, mi se ne poznajemo, tj znam ga kada je bio turistički vodič i to je to. On je prema meni ispao smrad, lagao je, pa se izvlačio. Nek je on živ i zdrav, ja ga neću komentarisati.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Mensur i Milica primećuju neke stvari u mojoj i Aninoj vezi, definitivno ih zanimamo. Ja njih ne komemntarišem, ali sam opušten, jer je to mudrije. Ja nne znam da li je Mensuru krvo što nije bio sa Anom, ali vidi se da je on jako iskompleksiran i sujetan. Njega nešto kopka, ali vidim da mu smeta jer ne može da mi prebaci jer se vidi da bi voleo da je bio sa Anom,da bi mogao to da mi prebaci - rekao je Anđelo o Mensuru.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Okej smo, ali smo u nekoj imaginarnoj svađi. Mi se nismo ni posvađali, ali ne znam što. Ja da jurcam i da je zapitkujem što smo u svađi neću, ako ima problem, neka dođe da ga rešimo. Ja ništa uradio nisam, u vezi sam i to je to - rekao je Anđelo o vezi sa Anom.

KU*VETINO JEDNA, JE*EŠ SE PO ŠVAJCARSKOJ! Skandalozne uvrede u Beloj kući, zadrugar potpuno izgubio kontrolu, a ovo je razlog haosa!

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Anđela

22.02.2022 14:46

Anđelo je sve tačno kazao za Mensura.