DALILA NAPUSTILA ZADRUGU! Ovaj detalj je svima promakao, momentalno je izveli napolje, isplivao snimak! (VIDEO)
Printscreen

Kako je najavljeno, Dalila Dragojević snimila je emisiju "Premijera - Vikend specijal" koja će se emitovati u nedelju, a rijaliti učesnica je tom prilikom govorila o svom životu, ali i učešću u "Zadruzi".

Odlukom produkcije da Dalila gostuje u pomenutoj emisiji, Dragojevićka je sigurno morala da napusti popularno imanje u Šimanovcima, ali se nakon snimanja očigledno odmah vratila u Belu kuću.

DALILA NAPUSTILA ZADRUGU! Ovaj detalj je svima promakao, momentalno je izveli napolje, isplivao snimak! (VIDEO)

Printscreen

 

Detalj njenog napuštanja rijalitija svima je promakao, pa se nameće pitanje da li je rijaliti zvezda zaista napustila "Zadrugu" kako bi snimila emisiju ili je sve obavljeno na imanju. 

Podsetimo, Dalilin bivši suprug, Dejan Dragojević, takođe je nedavno gostovao u "Premijeri", a tom prilikom je govorio o svom odrastanju, odnosu sa porodicom, kao i dešavanjima iz Bele kuće.

MOMENTALNA DISKVALIFIKACIJA! Javnost zgrožena scenama nasilja u rijalitiju nakon što je Tara brutalno udarila i gurnula Sanju Grujić!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Rale

18.02.2022 10:41

Sta ima ona da snima i da kaze nekome? od nje je sve vidjeno i sve receno... fuj fuj

mina

18.02.2022 11:05

ovo ylo l setka po imanju i iylayi kad joj se cefne sta ima koj djavo vise da snima i laye narod vise negledam nista gde je ona

Ljilja

18.02.2022 12:19

Kakva rijaliti zvezda ???? Ona je rijaliti primer za najvece zlo i manipulaciju ! Nadma se da je vise nikada necu citi sa onim uzasnim glasom i jos uzasnijim stilom .