STEFAN KARIĆ ZANEMEO! Misica priredila nesvakidašnje iznenađenje za godinu dana veze, neviđeni spektakl u Zadruzi! (FOTO)
Printscreen

Učesnik rijalitija Stefan Karić trenutno se nalazi pred kamerama rijalitija Zadruge 5, na imanju u Šimanovcima, gde je doživeo iznenađenje koje mu je priredila devojka Jovana Ljubisavljević.

Naime, ona je organizovala vatromet kako bi iznenadila svog izabranika povodom prve godišnjice njihove veze. Nebo iznad imanja na kom se nalazi rijaliti zasijalo je, a učesnici su odmah reagovali.

- Zovite Karića, ovo je misica priredila za godinu dana veze - rekao je Fran.

Stefan Karić je doleteo ispred hotela i sa osmehom na licu gledao u vatromet, a zadrugari su prišli da ga zagrle i čestitaju mu.

Podsetimo, Jovana i Stefan započeli su svoju vezu u prethodnoj sezoni ovog rijalitija, a kako se priča, tokom ove godine planiraju i svadbu.

DALILINOG OCA PRIVELA POLICIJA! Huso Mujić proživljava pakao, morao da se skloni iz porodičnog doma!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (4)

Loading
lea

10.02.2022 10:04

Divni Par Stefan i Jovana,Srecna Godisnjica i Sve Buduce

Sara

10.02.2022 10:43

Prelepo je bilo za gledati, ljubavi se ujedinile i zablistale u predivnom vatrometu. A tek Karićev izraz lica? Šok, neverica, blaženstvo, osmeh...,ovako izgleda LJUBAV! Jovana i Stefane, sretno, nadam se da ću i ja ovo doživeti jednom.

Nemanja

10.02.2022 17:40

sve prsti od ljubavi.Evo i Osmani objavio klip gde se polugoli vacare u bazenu a Radasin sav pijan od ljubavi.Valjda ima i nastavak sve za rijaliti snimio Osmani i to

Caka

10.02.2022 19:11

Ovo je primer da uporna zena moze da stigne do svog cilja,bez obzira na uvrede i ponizenja ova takozvana lisica ostvari svoje namere da se uvali Karicima...ovaj Stefan je dobar deckic,lepo vaspitan ali nije uspeo da se odupre ovoj napasti,vreme ce pokazati o kakvoj ljubavi se radi,a pripremila bi ona dj...da nije tate Osmana