DALILINOG OCA PRIVELA POLICIJA! Huso Mujić proživljava pakao, morao da se skloni iz porodičnog doma!
PaparazzoLov

Ekipa "Paparaco lova" prethodnih dana bila je za petama Husi Mujiću, ocu Dalile Dragojević, kontroverzne zadrugarke koja pravi haos u rijalitiju.

Oni su se uputili u Gornji Šepak, a najpre su obišli porodični dom Dalile i Dejana, koji su gradili nakon što su se venčali. Sve je ostalo isto - "čuvena" ograda, o kojoj su toliko pričali u rijalitiju, i dalje je nedovršena, a ispred kuće parkiran je Dejanov automobil, sa novosadskim tablicama.

Mujića su snimili u dvorištu trospratne kuće u kojoj živi. Vreme je provodio u lokalnoj prodavnici koju drži u prizemlju svoje kuće, a potom se nakratko vratio u dom.

Ubrzo je ponovo izašao u dvorište, gde je nahranio pse i mačke, a potom nastavio sa svakodnevnim obavezama.

- Desila se nova ljubav između Cara i Dalile. U Gornjem Šepku je bilo problema. Zvao je Feto za prodavnicu, Huso sad spava u Dalilinoj kući, a policija ga je privodila na informativni razgovor, zato što mu je Feto pretio da će da ga ubije. Huso je izašao, spava u Dalilinoj kući. Brat Dejanom je zvao Husa da preuzme auto, on mu je rekao da će Dejanu dati sve kad mu se on javi - rekao je komšija.

Podsetimo, otkako je naslednica Husa Mujića, Dalila Dragojević, rešila da zbog Filipa Cara pred milionima gledalaca "Zadruge" stavi tačku na četiri godine dug brak s Dejanom, sve oči žitelja Gorgnjeg Šepka u Bosni i Hercegovini uprte su u njenog oca.

BRUTALAN SUKOB DALILE I FILIPA! Mujićeva javno rekla da strepi od Cara, a nakon njegove skandalozne rečenice i voditelj je zanemeo od šoka!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading