MILICA MENSURU NALEPILA ETIKETU! Maloletna zadrugarka osula paljbu po Ajdarpašiću, pa ispričala šokantno ljubavno iskustvo!
Printscreen

Voditelj Darko Tanasijević je u šiša baru ugostio Milica Veselinović koja mu je oktrila sve o aktuelnim dešavanjima u "Zadruzi 5" kao i turbulentnom odnosu sa Mensurom Ajdarpašićem.

Printscreen

 

Kako si Milice - pitao je voditelj.

- Nisam baš dobro, ali samo da smo zdravi pravi, trudiću se da budem. Nikada do sada nisam videla ovu stranu sebe, mi krenemo da se svađamo i tu dođe do katastrofe. Ja sam takva da želim da on ispriča svoju stranu priče, pa onda ja. A on mene uvek prekine. Ako nešto ispričam, ti me ispravi ako grašim, a on ne, nego upada. Ne kažem da to radi namerno, ali on gleda uvek da mi upadne. Ja jesam balavica, ali ja itekako smatram da sam pametna, vidim to po stavovima uhvatim sebe za neke stvari. Stvarno uzmem za stolom kada vidim. Lakše mi je ovde da kažem nego da kažem za stolom, ili će da skoči Irma ili će neko da cokne... Ja sam jednom rekla da nemam neko iskustvo da bih komentarisala nešto ali živim sa njima, nadam se da ću da se opustim što se toga tiče. Volela bih da se pokažem i u tom svetlu - dala je obećanje Milica.

Printscreen

 

- Što se tiče Mensura, ja ga volim, ne mogu da se sklonim od njega. Veruj mi da ja znam da odgovorim, ne želim da drugima bude loše. Pogotovo napolju, ja ne prelazim preko nekih stvari i uvreda ali opet ne znam kako se desi. Želim da imamo neko uzajamno ponašanje, mi sami sebi pravimo ove stvari i dajemo materijala za neke stvari. Trenutno nismo ni u vezu, niti smo prijatelji. Ja nikada nisam volela da budem na čekanju. Mi nismo imali komunikaciju od četvrtka, ja u garderoberu u petak on kaže da hoće razgovor. On tu meni da hoće da izađem iz kreveta, da neće više komunikaciju i tako. Rekao mi je da su mu zbog mene nalepili etikete - pričala je Milica.

Printscreen

 

Kakav si odnos imala sa Golubom - pitao je Darko.

- Nemoj me o tome, nemoj da shvate taj osmeh pogrešno. On samo krene nešto da priča, ja mu celu azbuku. Mensur iskazuje ljubomoru. Mi da budemo u vezi napolju mora da zasluži sve, on mi vređa majku, a ja njegove i ne znam, ni ime joj nisam zapamtila. Greši kada priča bilo šta o mojoj majci, ja i dan danas imam neke stvari koje su mi ograničene. Ne bi mene majka pustila u rijaliti da sam glupa, ona vrlo dobro zna kakva sam ja i šta bih sebe dozvolila, a šta ne. A u tom trenutku kada je moja majka bila ovde, Mensur se muvao sa Anom, ona je htela mene da motiviše, kao i za rođendan sve to je govorila da me podstakne. Ovde većina ljudi nemaju za pravo da komentarišu. Ona je majka, žena i domaćica za primer - pričala je Veselinovićeva.

JEDVA ČEKALI DA OSTANU SAMI! Zadrugari ostavili Dalilu i Cara da uživaju u ljubavi, oni se odmah preputili strastima!

Komentari (0)

Loading