EVO KO JE POKOJNI DEDA PERA Ana Veselinović otkrila sve o čoveku o kome bruji ceo region, evo zašto ga je Milica mnogo volela!
Foto: Youtube/Printscreen

U novom izdanju emisije ''Pitam za druga'' kod Kendija i Ane Radulović na RED televiziji gošća je majka maloletne zadrugarke Milice Veselinović, Ana Veselinović koja je razvezala jezik o gorućim temama iz Bele kuće.

Njena poseta ćerki za Novu godinu, napravila je pravu pometnju, a izjava o pokojnom deda Peri zapalila je društvene mreže i postala najviralniji video iz ''Zadruge 5''.

EVO KO JE POKOJNI DEDA PERA Ana Veselinović otkrila sve o čoveku o kome bruji ceo region, evo zašto ga je Milica mnogo volela!

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Bog da mu dušu prosti! To je teča od mog muža, pokojna tetka i pokojni deda Pera, oni su moju Milicu mnogo voleli, ona je s njima mnogo vremena provodila i voleli su je kao svoje rođeno. Deda Pera je naprsno umro 10. septembra naprsno. Taj razgovor sa Milicom znam od a do š, rekla sam da je sve okej. Jeste smešno, znam... Prođe mi kroz glavu ''Da li da joj kažem...'', i ja joj kažem. Oni to skratili i namontirali, TikTok gori. To je ružno i tužno. Videla sam i Bora Santana i Mina Vrbaški se snimili, reći ću mu koliko je to ružno. Taj čovek je umro i ružno je šaliti se sa tim stvarima - zaključila je Ana Veselinović.

LJUBOMORAN NA ZOLU, NOVA LJUBAV NA POMOLU? Stefan Mihić ljubomoriše Deniz zbog druženja sa Čolićem, ona mu oštro odbrusila!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading