CAR TI JE SPAVAO SA ŽENOM NA TVOJE OČI! Dejan Dragojević ponižen nikad gore, od stida i srama nije znao šta da izusti!
PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Zadrugari su šokirani dešavanjima u kući, a tiču se ljubavnog trougla, Dalile Dragojević, Filipa Cara i Dejana Dragojevića.

Naime, zadrugari su komentarisali svađu Dejana i Filipa Cara, tom prilikom osudili Dragojevića, koji je od sramote želeo u zemlju da propadne.

- Na kraju svi troje da budu u vezi. Šizofrenija - govorio je Miki.

- Mi zameramo Dejanu, koji nikada nije rekao da nema emocije, a ne zameramo njoj, koja je rekla da ga ne voli više - komentarisao je Đedović.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Vi ste imali prava da mu zamerate, jer ste znali da to nije dobro za njega. Meni je on delovao bolesno - dodao je Miki.

- Ona je došla, pa sve to namerno pokvarila - ubacio se Dejan.

- Ima prava i da folira. Ti znaš šta ja mislim o Dejanu, ali znaš šta je ona... - govorio je Miki.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Ali vidi, koja sumanuta scena... Samo prebacivanje lopte. A posle toga njemu i Mići smeta što je neko uz Dejana. On ustaje da brani Dalilu od nevidljivog napadača. Najbolje da mu još Car kaže da će da plače kad on bude želeo - rekao je Đedović.

- Problem je što Dejan nema dostojanstvo - dodao je Miki.

- Slažem se, ali da Filip napada Dejana što plače, jer mu je ovaj imao intimne odnose sa njegovom ženom na njegove oči - objašnjavao je Đedović.

SINOĆ JE IGRAO NA VIŠE FRONTOVA! Dalila na sve načine pokušava da spere ljagu sa svog imena i da dokaže da nije prevarila bivšeg muža!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading