SINOĆ JE IGRAO NA VIŠE FRONTOVA! Dalila na sve načine pokušava da spere ljagu sa svog imena i da dokaže da nije prevarila bivšeg muža!
PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Drvo mudrosti ugostilo je Dalilu Dragojević u Rajskom vrtu, gde je iskreno govorila na temu pomirenja sa Filipom Carem, ali i trenutnog odnosa sa Dejanom:

- Svega mi je preko glave, imam toliko pokajanja, da mi je ostalo samo da ćutim. Filip je sinoć ratovao na više frontova, imala sam potrebu da mu se priključim, ali bi bilo gore da jesam, rekla bih nešto, a sve bi se okrenulo protiv mene. Mnogo igre je uključeno, mnogo manipulacija, mnogo želje da ja budem najgora, a u dubini duše nisam. Ne znam koliko će ovo sve trajati i šta će se sve dešavati, ali želim da dođem sebi. Ne treba da budem nečiji produkt... Videli smo i njegovo sinoćno muvanje sa Aleks, Filip ga je provalio. Uh, svašta bih ti rekla, ali bolje da i ja naučim da se ugrizem za jezik - rekla je Dalila pa dodala:

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Dosta foliranja i mene to ne zanima. Toliko pljuvanja po meni. Nema razloga da me osuđuje drugi put. Đedović je najveći savetnik i branitelj Dejana, on je Dejana samo jednom iznapu*avao, da tako kažem. Koliko sam shvatila, Đedović se zalaže za to da Dejan do kraja govori kako ima emocije prema meni. Hajde sad da ispadne kako je Dalila kriva za sve, za to što se Dejan muva sa drugom, za to što Dejan pleše... Kakve borbe sa psihom, ovde svako radi ono što hoće, ali postoji ta svest o kamerama. Možda sam bila glupa, ali bila sam hrabra. Poljubila sam sa Filipom onda kad sam raščistila sa Dejanom, nisam ga prevarila.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Nije mi jasno šta je sa Đedovićem, da li je zbog tog druženja sa Davidom... Ne mogu ja za sve biti kriva. Dejan je privlačio Marijanu, hvatao se sa Deniz, sa Anom Spasojević, plesao sa Sandrom Rešić. Filip je dosta objektivan u mnogim situacijama, naročito što se tiče mene, nekad mi je i teško kad je toliko iskren. Dejan je sve to radio na moje oči, ja sam sebe kontrolisala, jer je on želeo da napravim neki skandal... Posle sam ustala, došla da igram i vidim na šanku ekipu koja odlazi i na klipu smo videli šta smo videli. Činjenica je da Dejan neće biti sa Aleks zbog plasmana i prvog mesta. Ako se bude smuvao sa njom, što mu je velika želja...On je rekao u jednom momentu da bi imao odnose sa 99% ukućanki, ali da će to imati napolju. Ja nisam zlatna, ali ne može sve meni na teret da se stavi - nastavila je ona.

SKLOPILI TAJNI PAKT PRE ULASKA U RIJALITI!? Tara i Ša sve vreme obmanjuju naciju, otkriveno koliko love dobijaju za haos, umešana i produkcija!

BONUS VIDEO:

Komentari (7)

Loading
jaca

28.01.2022 12:52

ISPUSILI STE I TI I FICKO NA VISE FRONTOVA OD POCETKA RIJALITIJA LJUDI VIDE TEBE YLO I FICU LAYNOG MAFIJU

elena

28.01.2022 13:04

igras ti u yivotu na vise frontova babo te se sad definitivno odreko

Sramota

28.01.2022 13:10

Nakazo jedna neljudska, grdobo jedna, stići će te kazna! Kako možeš tako bezocno da lazes i sve nas praviš budalama, kada gledamo i sve znamo ko je ko. Olosu jedan, bruko ženskog roda! Karma će ti vratiti svaku suzu Dejanovu, veštice jedna!

mina

28.01.2022 13:14

UPALA SI TI U YIVO BLATO PA SE CUPAS ALI NEMA POMOCI DABOGDA TE BLATO POJELO SRAMOTO BEDNA

Dr.Watson

28.01.2022 17:13

I bolje da si se rešila tog papka, bolje dva sata sa Filipom, nego celi život sa Dragojevićem. Nit muško, nit žensko. Samo napred Dalila!!!!

Ljiljana

31.01.2022 12:33

Ova Dalila hajde sto je nemoralna a kako se oblaci pravi je dronjak .ne razumem dejana za kim zali.ona je toliko odvratna nepismena i ponizava se caru za ljubav.samo sto car nije naivan povecava broj zensk8h a ona glupa kao noc