JA ĆU SE IZBORITI DA VIŠE NE BUDE JADAN! Car poludeo zbog Dejanovih suza, pa Dalili dao instrukcije kako da ga komentariše ubuduće!
PrintScreen YouTube/Zadruga Official

U toku emisije Gledanja snimaka sa Milanom Miloševiće, zadrugari su vodili raspravu o suzama Dejana Dragojevića dok je Dalila u pušionici izolovana od svih. Car nakon svog izlaganja, došao je do nje i otvorio joj dušu.

- Ne mogu oni sa mnom. Kada je on u pravu, ja uvek kažem bez pardona i bez dlake na jeziku. Sada nije u pravu i ne mogu ni Sandra ni Đedović da se nose sa mnom. Neće više biti takvih situacija, ja ću se izboriti da on ne bude jadan i vređan od strane tebe i da ti ne budeš najgora. Budeš li mi se otrgla, ko vas je*e, ako nećete da me slušate. Ovo sam ti govorio i dok smo bili zajedno - govorio je Car.

JA ĆU SE IZBORITI DA VIŠE NE BUDE JADAN! Car poludeo zbog Dejanovih suza, pa Dalili dao instrukcije kako da ga komentariše ubuduće!

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Molim te, radi mene samo reci 'nemam komentar' - rekao je Filip kada je ona izlazila iz pušionice.

- Ma neću ni komentarisati, jer ako se zaletim... - odgovorila je Dalila i izašla.

SA MNOM MOŽE SAMO AKO JE PO MOME! Car Dalili jasno stavio do znanja kako mora da se ponaša u odnosu sa njim, a ona ga ovim pitanjem zaintrigirala!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
MladenBg

28.01.2022 07:50

Mnogo se ova volina razmahala. Kao da je špšop svu pamet ovog sveta. Kao on ce da glumi psihijatra i da sredi Dudline probleme. Jadnice jadni. Sredi prvo sebe i svoje sulude postupke. A sotona pocela da glumi sveticu ne bi li se ogrebala za koji seks od voline. Uzas od ljudi.

mina

28.01.2022 09:07

uyiveo se bilmey u ulogu savetnika i komentatora neyna gde bje a on ce nekog da sredi

Pero

28.01.2022 11:34

Dejan je institucija za ulicara i kriminalca Filipa Cara. Dalila je odron i ima losu proslost sa sumnjivim ljudima. Nikada ona nece biti dobra zena nekom. Zla je, ohola i ponosi se svojim nedelima. Nemaju buducnost Filip i Dalila.