EMOCIJU NISAM PRESEKAO! Dejan na sve načine pokušao da ubedi zadrugare da ne muva druge devojke Dalili iz inata, pa progovorio o preseljenju
PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Naredno pitanje u emisiji "Pitanja gledalaca" voditeljka Ivana Šopić pročitala je Dejanu Dragojeviću.

Čekaj, rekao si da te Dalila ne zanima, nastavio dalje, više niste ništa i ti sad opet prebacuješ kako si bio glup. Šta si pokušavoa, nadao da će ona biti ljubomorna i da ćete se pomiriti? Niko ti nije kriv što pričaš "Ajd, pali", a nadaš se suprotnom

- Uh, duže je pitanje, delimično sam ga razumeo. Ja ništa nisam radio iz inata, niti sam se muvao, niti se muvam, niti je to inat, niti privlačenje njene pažnja. Ne daj Bože. Ja se od svega ograđujem. To da li ću ja kukati, to nikoga ne ugrožava. Emociju nisam presekao, nisam rekao da je volim, niti mrzim. Ali postoje stvari koje su podvučene po 50 puta, tako ih sebi ubacujem. Danas gledam da preselim garderober - rekao je Dejan.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

Zašto ne preseliš stvari u pab da budeš što dalje od Dalile? - glasilo je naredno pitanje.

- Najbolje da izađem iz rijalitija. Glumac mi traži pare za garderober, Matora je veza za svoj, Karić mi je dao policu. Radim na tome da se preselim, trudim se. Rešiću sve do kraja nedelje - istakao je Dejan.

SAMO ON MOŽE DA JE SMIRI! Dalila progovorila o autoritetu koji Car ima nad njom, pa otkrilo koliko joj on znači kada hoće da napravi haos!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading