ONI SU POTRČCI ZA OVU NEDELJU! Zadrugari zanemeli nakon šokantne odluke Deniz Dejm, nastao opšti karambol u Zadruzi!
Printscreen

Došlo je vreme da Deniz Dejm odabare svoja dva potrčka.

Naime, voditelj Milan Milošević joj je dao reč, a ona je podigla nekoliko zadrugara - Dejana Dragojevića i Aleksandru Nikolić, Mensura Ajdarpašića i Milicu Veselinović, Taru Simov i Nenada Aleksića Ša, Filipa Cara i Dalilu Dragojević, kao i Anu Jovanović i Anđela Rankovića.

- Tara i Ša će se pobiti, svi smo se smorili od Cara i Dalile u izolaciji, neka sednu. Neka sednu Dejan i Aleks. Neka sednu Milica i Anđelo. Neka sednu Mensur i Ana, neka ustanu Mensur i Ana - govorila je Deniz.

Printscreen

 

 

- Nisam uopšte srećna, ne gledam ka njegovoj strani. Ne razgovaram sa njim. Nisam to očekivala, naročito ne od nje. Šta je tu je... - rekla je Ana.

- Jako zanimljiva situacija. Meni nije potrebna izolacija za nešto. Iskoristiću situaciju da se odmorim dobro i lepo, neću je ugrožavati, neću joj se obraćati, praviti joj smetnje u nekim daljim interesima... Zna da nikad nisam pravio problem. Okej, verujem da je zanimljivo ovo, ali bolje da je stavila Anu i ovog momka koji je ušao... Meni te situacije ne manjaju ništa - rekao je Mensur.

Printscreen

 

- Deniz je uradila interesantnu stvar, treba da pričaju - dodao je Mića.

- Jako zanimljivo, videćemo do petka šta će biti. Nemam poseban komentar, šta je tu je. Nemam razloga da se iznerviram, svašta sam ovde gledala - istakla je Milica Veselinović.

- Milica ispade pametnija ovde. Popravi se, kad god je videla da sam je uhvatila da laže, odmah se ispravila, i te kako je popravila svoje ponašanje, što je on tražio od nje, a on i dalje glumi tatu - istakla je Irma.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Ja da hoću da budem sa bilo kojom devojkom, potrudio bih se, mogao bi da budem. Kad kažem nešto, stojim iza toga. Ja najbolje poznajem sebe. A možda se i svašta nešto desi, ja sam nekad spreman na sve i svašta. Sve zavisi u kakvom sam raspoloženju - govorio je Ajdarpašić.

Za omiljenog je Deniz odabrala Sanju, dok su mnogi očekivali da će se ona ipak odlučiti za nekog muškarca.

OTKRIVAMO! Maja se vraća u Zadrugu za 100.000 evra, pakleni plan Marinkovićeve zagorčaće Filipu život, a evo i kada ulazi!

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
jasna

25.01.2022 08:54

trebalo je aleks i dejan ovi su smor mislim da bi dakica glumila povredjenost sad nije bitna