DENIZ IMA KOLEKCIJU PO*NIĆA! Snimala intimne odnose sa bračnim parovima i zgrnula brdo novca, evo koliko je zaradila od golotinje
Foto: Printscreen/instagram

Kontrovezna zadrugarka Deniz Dejm nekoliko puta je pričala o svojim se*sualnim iskustvima pred kamerama, a jednom prilikom je imala i vrelu akciju u toaletu na imanju sa cimerom Stefanom Mihićem. Kako saznaje pomenuti list, Deniz ima brojne fetiše, o kojima do sad još nije pričala u Zadruzi, a jedan je i se*s sa bračnim parovima na nudističkim plažama.

Foto: Printscreen/instagram

 

Naime, Slovenka u svojoj kolekciji ima desetak snimaka na kojima se vidi kako je intimna sa ljudima  sa kojima je viđanje ugovarala preko interneta.

- Deniz je u rijalitiju pokazala da za nju granice ne postoje i da se ničega ne stidi! Ova akcija koju su ljudi videli sa Stefanom Mihićem nije ništa naspram onoga što ona radi napolju. Deniz je pravila orgije u nekoliko stanova u kojima je živela ranije, a ono što niko ne zna jeste da se sa bračnim parovima snimala dok imaju se*s na nudističkim plažama - priča izvor i dodaje:

Foto: Printscreen/instagram

 

- Jedno vreme se viđala sa tri različita para i svaki put su putovali na iste destinacije. To su plaže gde je zabranjeno da se drugi snimaju, ali sebe možete bez problema. Ona je tri klipa okačila na Only fans profil, ali to mogu da vide samo oni koji su pretplaćeni na mesečnom nivou. To je sad normalno svuda u svetu, pogotovo se time bave mlade devojke i momci koji imaju ozbiljnu zaradu - priča izvor za pomenuti list.

Kako saznaje pomenuti list, Deniz je od pomenutih snimaka zaradila preko 3.000 dolara, a novac od ovog veb sajta je uplaćen na račun.

Foto: Printscreen/instagram

 

- Samo od tih snimaka sa bračnim parovima, Deniz je uzela preko 3.000 dolara. Na njima ima veliki broj pregleda, a ukupno je od ovog sajta zaradila preko 10.000 dolara. Ona je i dalje u kontaktu sa ljudima sa kojima ide na nudističke plaže, ali nikad nam nije pričala koje destinacije su u pitanju. Znamo samo da su dve plaže van Slovenije. Išla je jednom u Hrvatsku, tamo se snimala sa parom iz Zagreba - priča izvor i dodaje:

- Deniz će verovatno i posle učešća u Zadruzi da nastavi da snima po*no filmove, jer odlično zarađuje. Godinu dana je plaćala stan koji izgleda kao penthaus, jer je mesečno mogla da daje 800 evra za iznajmljivanje. I tamo snima sve i svašta, ali ona to ne krije. Svi njeni prijatelji to znaju i nikome ne smeta - navodi izvor.

Podsećamo, Denizin se*s sa Stefanom Mihićem je ocenjen kao jedan od najbrutalnijih u istoriji rijalitija. Greškom šefa režije, u program uživo je otišao necenzurisan snimak intimnog čina između ovo dvoje zadrugara, a videli su im se i intimni delovi tela. Kako je sve to izgledalo možete pogledati na OVOM LINKU.

NIKAD MI TEŽE NIJE BILO! Kristijan otkrio sa čime se susreće zbog Kristinine trudnoće i da ga pakao tek čeka!

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Xyy

25.01.2022 09:25

Doveo je lepi mica zapitajte se odakle je on zna 🤣🤣🤣🤣🤣🤣