PROPAO U ZEMLJU OD BLAMA Deniz priznala da je Mihić loš u krevetu, pa ga ovim rečima ponizila pred svima!
Foto: Youtube/Printscreen

U toku je podela budžeta. Sinoć je najgledaniji rijaliti u regionu napustila Nevena Miličević, a za novog vođu postavila atraktivnu Deniz Dejm koja je gledaocima obećala pravu pometnju tokom ove nedelje. Ona je sledeći budžet dala Dinu Dizdarević:

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Tebi mali jer si mi ukrao slatkiše - rekla je Deniz.

- Miki ja smo ukrali i baš smo uživali u slatkišima - rekao je Dino kroz smeh, pa objasnio kako je izgledala krađa.

- Mali ide Kariću ne družimo se nešto dosta, nisi mi više iritantan - rekla je Deniz.

- Zbog glumca sam imala najveći blam ovde u Zadruzi, nije mi to trebala, još i šlag. Evo ti mali budžet - rekla je Deniz.

- Sale Luks, bio si dosadan, ja sam ušla u najgledaniji rijaliti i umesto da me naučiš nešto, ti ništa - rekla je Deniz i dala mu mali budžet.

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Mali budžet je za Mihića, za mene je posao ako mi kažeš da sam prostitutka, a šta si ti. Ti se ili ložiš na prostitutke ili nemaš mu*a da se suprostaviš. Ako bi me malo više izr*kao možda bi dobio veći budžet - rekla je Deniz i nasmejala sve.

Deniz i Stefan Mihić su tokom žurke povodom "reprize" Nove godine imali se*s koji su mnogi ocenili kao najbrutalniji u istoriji rijalitija. Greškom šefa režije, u program uživo je otišao necenzurisan snimak intimnog čina između ovo dvoje zadrugara, a videli su im se i intimni delovi tela. Kako je sve to izgledalo možete pogledati na OVOM LINKU.

Detaljnije pogledajte u nastavku emisije:

 

 

MAJA UMEŠANA U VELIKU PREVARU! Marinkovićeva ukopala samu sebe, isprozivala saradnike za sve pare!

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Dr

24.01.2022 19:43

Kontroliše neko ove na bolesti: mikoplazme, sifilis, sidu, picajzle, ekceme, toksoplazme i razne druge polne bolesti, jer kad izađu napolje zarazice pola Srbije.