MAJA UMEŠANA U VELIKU PREVARU! Marinkovićeva ukopala samu sebe, isprozivala saradnike za sve pare!
Foto: Youtube/Printscreen

Maja Marinković javno je priznala da je bila deo prevare na internetu. Ona je otkrila da su i nju prevarile osobe koje je reklamirala na svom Instagram profilu, a koje su preko njenih lakovernih fanova našle brz i efikasan način zarade.

Foto: Youtube/Printscreen

 

Naime, na jednoj od tih stranica, koje su reklamirale lažne kvote i dojave za nameštene mečeve, što je kažnjivo po zakonu, jedna od najaktivnijih promoterki bila je upravo Maja, koja je po objavi zarađivala 1.000 evra. Ona je na svom Instagramu redovno snimala kratke video-snimke kojima je pozivala pratioce željne brze zarade da zaprate profil koji se bavi ilegalnim onlajn klađenjem.

Printscreen

 

Ipak, da su se stvari promenile i da je sama postala svesna da je u pitanju prevara, priznala je i sama Marinkovićeva. Kako saznajemo, razlog za ovu njenu objavu je taj što ju je vlasnik ove stranice - koji svoj identitet krije emotikonom smajlija, a od ovako zarađenog novca uživa na različitim svetskim destinacijama i razbacuje se - prevario za honorar, te je rešila i da mu se javno osveti na svom storiju.

Printscreen

 

- Prevara! Mene su prevarili, ne verujte im. Ja sam ih reklamirala, međutim, ovo je ozbiljna prevara! - napisala je Maja na svom Instagramu.

- Meni je to posao, ja se bavim Instagram reklamiranjem. Uopšte nisam znala da je to ilegalno. Ne ulazim u to, ja samo želim da pomognem ljudima da lako dođu do novca u ovim teškim vremenima, a i ponude kao što je ta se ne odbijaju - rekla je Maja za beogradsku štampu.

ŠOKIRALA SE! Dejan priznao ko ga najviše motiviše, Dalila ostala zapanjena, sve vreme ga gledala u čudu!

Komentari (0)

Loading