UMEŠANE SU PARANORMALNE STVARI, TO NISU ČISTA POSLA! Izgovoreni šok detalji uživo u programu o Dejanu i Dalili, kamera zabeležila svaki detalj!
Foto: Youtube/Printscreen

Voditelj Darko Tanasijević sinoć je u Šiša baru ugostio i Marka Đedovića, kako bi sa njim popričao o svim aktuelnostima u Beloj kući.

Naime, on se dotakao raznih tema koje drmaju imanje ovih dana, a najviše je pričao o Dragojevićima i Filipu Caru.

UMEŠANE SU PARANORMALNE STVARI, TO NISU ČISTA POSLA! Izgovoreni šok detalji uživo u programu o Dejanu i Dalili, kamera zabeležila svaki detalj!

Printscreen

 

- Vidim Dejanovu želju za spasanjem. Verujem mu za sada. Mislim da mu je lakše jer sada sve izbacuje iz sebe. Tako je trebalo odmah, lakše bi mu bilo davno. Ona hoće da priča sa njim ponovo, jer Caru nije interesantna bez Dejana. Car je adrenalinski zavisnik. Cara to loži, to takmičenje. Sa Majom se smuvao zbog takmičenja. Dalila sada nema izbora. Ne može jednom g*zicom na dve stolice, mora sad malo da pati, da juri. Oni su bolesni kompleksaši. I Car i Dalila, ali Dalila je najveći. Ona je opasan kompleksaš, pa za njom ide Filip Car. Ona čeka da on popusti gard, on da ona, nju satraše kompleksi, a on sad neće jer joj je sad jedini izbor. Ali su mnogo loši, blato, šljam, svi, to je ono što zaista mislim. A šta ću tamo reći... Ovo nema nigde kakvi su odroni. I Ša i Tara. Ove se ne zna ko koga kerebeči... Takav šljam, sveobuhvatno. Nisi svestan. Ja sam jedina žrtva ovog rijalitija. Ali suštinska žrtva. Imaju redovniji s*ks od mene, jedu, kupaju se u hotelu, tresu j*ja na koga stignu... Ja sam žrtva. Ovo je poslednji šljam našeg društva. Ne dao Bog u gradu, a ne u komšiluku. Da vole roditelje, ne bi se ovako ponašali... Pukao mi je film, ne mogu da ih gledam očima - pričao je Đedović.

UMEŠANE SU PARANORMALNE STVARI, TO NISU ČISTA POSLA! Izgovoreni šok detalji uživo u programu o Dejanu i Dalili, kamera zabeležila svaki detalj!

Printscreen

 

- Ko je najveću bruku napravio? - pitao je Darko.

- Dalila. Pozdravlja babu, bruka živa. Ovaj degenerik od Dejana, odrekao se porodice i prijatelja zbog nekog ko je seo na k*rac Filipu Caru. Budi mi bes. Negde ga ne krivim za neke stvari, ali jedva obuzdavam potrebu da ga išamaram. Mlad, zdrav, prav, lep momak, koja crna Dalila. Devojka koja kaže da je normalno da muškarci šamaraju žene. Jedi g*vna. Ja ovo kad bih rekao, oni ne bi bili oni, upristojili bi se. Gledaocima sam rekao da ulazim da bi imali šta da gledaju. Imam priču i za popa i lopova. Neću da ih zaustavljam u njihovim namerama. Posmatram ih kao fenomene. Što se tiče Dalile i Dejana, Dejan ako Bog da, prizvaće se pameti. Miki kaže da su ga konačno razmađijali. Ja stvarno mislim da su paranormalne stvari umešane u ovo. Vidi, kad ne postoji logično objašnjenje za postupke jedne zdrave osobe, onda je nešto drugo u pitanju. Ja sam pitao Dalilu, kao da su omađijani. Ona je rekla da zna ko je njima nešto radio. A da li su međusobno, ne znam. Nešto normalno nije - govorio je Marko.

- Dejan se promenio, za sada se drži čvrstog stava. Zbog čega Dalila kada vidi da ovaj konačno kreće da ozdravljuje od nje, sad ima potrebu da ga privlači ponovo? - pitao je Darko.

- Dejan Dragojević je meni to rekao, jedina stvar koju ona ne bi oprostila njemu je da on uspe. Štagod značio uspeh. A on je krenuo tim putem, gde mu dugoročno može biti lepo. Nju pojede sujeta. Probudila ga je iz sna, na tu loptu je čak igrala, dobila je i tu nogu u d*pe. I njoj će glupači biti bolje ako ne bude sa njim... - govorio je Đedović.

- Požalila mi se da joj je pukla zlatna narukvica, da si joj ti rekao da je puklo sve - dodao je Tanasijević.

- Pa šta se žali, treba da joj bude drago - govorio je zadrugar.

OPŠTI KARAMBOL U RIJALITIJU! Otkrivene tajne poruke iz garderobera, upletena i Dalila, sve se saznalo!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Lana

25.01.2022 03:45

naravno da jesu,kod Mujica je to normalno!

Marina

25.01.2022 15:21

@Lana - Kod Mujica je normalno da Dejan oprosti javnu prevaru Dalili.Ko ce njegovu cerku za zenu? Kome ona treba?Drugarica Mace diskrecije! Svesna je i Dalila.Zato place jer se boji da ce ostati sama.Njoj treba Dejan da mlati s njim kako hoce.Bruka nevidjena!