ANALITIČARI RASKRINKALI DALILIN MAGIJSKI RITUAL Biće sa Carem, ali ih čeka teška sudbina: Može doći do kobnog ishoda, ona je tragična osoba!
PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Ovog subotnjeg jutra u najgledanijem ''Vikend Jutru'' televizije ''Pink'', čuvena voditeljka Jovana Jeremić ugostila je astrološkinju Ružicu Kralj i numerologa Vladu Kečinu koji su do detalja raskrinkali šokantan potez Dalile Dragojević.

Foto: Youtube/Printscreen

 

Naime, ljubavna drama Dragojevića i Filipa Cara u ''Zadruzi 5'' intrigira čitav region, a njihovi postupci prate se iz minuta u minut. Emotivna rastrojstva, nervni slomovi i izlivi ljubavi normalna su pojava, a Dalila je sada otišla korak dalje i pred milionskim auditorijumom televizije ''Pink'' spalila igračke koje joj je poklonio bivši suprug, Dejan. Mnogi spekulišu da se radi o satanističkom obredu, odnosno magijskom ritualu, a ovaj potez šokirao je region, jer je Dalila izgovarala ''Nek izgori sve!''.

Ova društvena i sociološka tema šokirala je Srbiju, ali i region.

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Tu postoji problematika, Dalilino odrastanje je vrlo složeno, nestabilno i turbulentno bilo. Ima psihologiju jednog deteta, malo je razmažena. Bila je odsutna od roditelja ponekad, tako da ima opravdanje na sve te frustracije. Prilično je isfrustrirana, jer je bila prepuštena nekim drugim ljudima u odgoju, više nego roditeljima. To ostavlja posledice na decu. Ona se malo pogubila sad. To je pozitivna ili negativna energija, to paljenje igračaka. To je energetski ritual iliti čin. To je njen vapaj energetski, jer se nalazi u rasulu, izgubila je kompas, treba je malo stabilizovati. Ona je u raspeću između emotivnog i realnog života - priča Vlada Kečina.

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Dalila ima težak karmički kod, ona je devica-jarac. Ona i Dejan su karmička veza, koja može da traje samo 3-5 godina. Ona ima jaču energiju, a Dejan treba da se povuče dostojanstveno. Ona ima ogroman strah da ostane sama. Ti rituali su opasni, jer možete sebi naneti opasnost. Sada smo u tranziciji, do 2025. je veliko prisustvo negativnih sila. Treba da pronađemo duhovni spas i mir, ako to ne pronađemo, mi smo gotovi - priča Ružica Kralj, pa dodaje:

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Niti je ona zadovoljna sa Dejanom, niti on sa njom. To je kraj te veze. Dejanu nije dobro, ne može da shvati život bez nje. Dalila će nakon rijalitija biti sa Carem, tu će doći do fizičkih obračuna i svega i svačega. Smeši im se teška budućnost, ali vrlo kratka - dodaje Ružica.

- Oni su patološki povezani, nije ni ljubav ni strast, to je psihopatologija, što je opasno. To može da izazove kobne ishode. Ona je tragična osoba, ali nije loš čovek. Žao mi je što je pošla pogrešnim putem, u tamu - dodaje Vlada.

ŠOK! EVO KO JE DRUGI NOMINOVANI ZA IZBACIVANJE Predviđali su joj visok plasman, ali glasovi publike su rekli svoje!

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
mina

22.01.2022 13:58

ona je govno i to ono prolivno govno tesko da je dobra osoba gnjida koja seje ylo nema trunke dobrote u to sam sigurna Nevani sinoc likuje kao sut u dupe Kardjasian ubedjena da ce ie pobediti sutra u duelu ako ima boga neka drolja ispadne ali sve je unapred namesteno