URLALA IZ PETNIH ŽILA Dalila Dragojević I Zola u žestokom obračunu, Čolić je u tri rečenice spustio na zemlju!
Foto: Youtube/Printscreen

U toku je emisija "Nominacije". Izlaganje Lazara Čolića Zole prekinula je Dalila Dragojević i počela da urla na njega.

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Se*e mi se od ove priče, jedini žal koji osećam je za životom koji sam imala! Zabole me ku*ac za Filipa Cara. ne mogu da slušam više kako sam zaljubljena i kako me gurate u vezu. Normalno je da se vratim u vezu, a nije normalno da imam komunikaciju sa nekim sa kim sam bila pet godina - odbrusila je Dalila.

- Kako nisi napustila rijaliti kad je on ovde lomio? Sve što si imala sa njim ispričala si u pet godina. Pokušali ste drugi put i napravili još veće budale od sebe. Kad je on krenuo kontakt sa njom i kad su krenuli da se mire, on je sam kriv. Ovo što mu se dešava, nije mi žao ni njega, ni nje. Ona ponovo pokušava da kalkuliše i nije iskrena. Ona kaže da hoćemo da je nametnemo, a šta je pokazala? Ne voli ga zato što je on njoj okrenuo leđa - rekao je Zola.

- Kako može da ti nedostaje ako se je*eš sa Nevenom? - pitala je Dalila.

- Samo ja ne mogu da se pokajem i ja ne mogu da volim. Ništa niste napravili da biste znali kako se osećate - vikala je Dalila.

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Ona u svojim konverzacijama ponižava. Ti si imala priliku da ostvariš, pa smo tvoj rezultat svi videli - dodao je Zola.

- Kod vas je moguće da se vratite, oprostite, a kod Dalile ništa nije omogućeno - nastavila je Dragojevićka.

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Čovek ti je pružio drugu šansu, šutnula si ga kao kera i vratila se Filipu Caru! Kad nemaš gde da ideš, ti bi sad kući - ubacio se Karić.

- Treba Car da gleda samo sebe, ostaviću njega - rekao je Zola.

ONA NJEGA VIŠE NE VOLI Matora okrenula leđa Dalili, bivša drugarica raskrinkala uplakanu Dragojevićku

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading